Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Toronto

Auto huren in Toronto

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Auto huren Toronto bij World Ticket Center


Uw vakantie in het mooie Toronto in alle vrijheid vieren? Boek dan een van de voordelig geprijsde Toronto huurauto’s en ontdek de leuke omgeving van top tot teen! U kiest uw auto, van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot een stationwagon. Bij World Ticket Center bent u altijd verzekerd van de laagste Toronto huurautotarieven. Bekijk online de Toronto huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze reisadviseurs. Nederland ontdekken per huurauto is een stukje vrijheid dat uw vakantie er een maakt uit duizenden.Een huurauto: niets moet, alles mag bij World Ticket Center


Wat is er nu fijner dan in een huurauto een bijzonder land te verkennen, van de ene naar de andere bijzondere stad te rijden en dat alles op uw eigen tempo. Want dat is wel het belangrijkste voordeel van een huurauto, alles mag en niets moet, want het is uw reis en u gebruikt de auto wanneer het u uitkomt. Of het nu een zakelijke reis betreft of een heerlijke vakantiebestemming, voor elke wens heeft World Ticket Center een huurauto aanbieding voor u klaarliggen.

Laat u niet verrassen tijdens uw reis en vraag naar de specifieke kenmerken van elk land, want overal gelden andere verkeersregels, denk bijvoorbeeld aan parkeren en parkeertarieven. Hierover beantwoorden onze reisadviseuses graag al uw vragen en vertellen u graag meer over de all-inclusive autohuurpakketten. U sluit bij ons de meest voordelige autohuur deals, waarin alle bijzondere kosten verwerkt zijn, zodat u heerlijk onbezorgd in uw tijdelijke nieuwe auto stapt.

Het aantal gereden kilometers betaalt u nimmer achteraf, want deze kilometers zijn veelal onbeperkt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Aan alle desbetreffende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn all inclusive in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisdeskundigen van World Ticket Center uiteraard voor. En heeft u specifieke wensen, geef ze dan vooral aan ons door. Of boek eenvoudig zelf een huurauto via ons klantvriendelijke online reserveringssysteem.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Canada
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00