Vliegtickets Ostrava

Europa » TsjechiĆ« » Ostrava

Tsjechiƫ

Ostrava

Bezienswaardigheden


Veel toeristen bezoeken de stad Ostrava voor de vele kastelen die in deze omgeving liggen en de genezende waterbronnen.
Ostrava is het centrum van de streek noord Moravie, een stad met een aantal industriële monumenten. De best bezochte monumenten zijn het kasteel Hradec nad Moravicí, de burcht Hukvaldy en de bedevaartplaats van de Helpende Maria in Zlaté Hory.
De oude mijn van Ostrava is sinds 1993 ingericht als museum. Hier zie je hoe de mijnbouw zich ontwikkelde.


Op 13 kilometer afstand van Ostrava ligt de luxe spa van Klimkovice Sanatoria. De spa is vooral populair om zijn helende baden en zuivere bronwater. Het heeft diverse faciliteiten zoals thermobaden , voet en hand massages en uitgebreide sportactiviteiten.

Veel toeristen bezoeken de stad Ostrava vanwege de prachtige omgeving, schitterende kastelen en helende warmwaterbronnen. De streek is noord Moravie, De stad was vroeger een bolwerk mbt de mijnbouw, aan deze tijd heeft Ostrava een aantal industriële monumenten overgehouden. De best bezochte monumenten zijn het kasteel Hradec nad Moravicí, de burcht Hukvaldy en de bedevaartplaats van de Helpende Maria in Zlaté Hory.De oude mijn van Ostrava is sinds 1993 ingericht als museum. Om te zien hoe hier de mijnbouw zich ontwikkelde kun je een bezoek brengen.

 

Ostrava


Tegen de laagst mogelijke prijs naar Ostrava vliegen? Boek dan uw ticket bij World Ticket Center. Vergelijk zelf de vliegtarieven op onze website. De plaats is een Industriële stad in het noordoosten van Tsjechië. World Ticket Center biedt u de goedkoopste vliegtickets naar deze stad. Door onze vergelijking van vele luchtvaartmaatschappijen kunnen wij u het voordeligste tarief aanbieden. De streek heet Noord Moravie. Zoek op onze website naar het geschikte vliegticket en boek deze online. U kunt bij ons ook tickets boeken gecombineerd met Praag.

Klimkovice Sanatoria


Op 13 kilometer afstand van Ostrava ligt een luxe spa. Het is voor. De spa is vooral populair om zijn genezende baden en bronwater. Het heeft diverse faciliteiten zoals verschillende soorten baden , massages en sportactiviteiten.

Ostrava Zoo


De dierentuin van Ostrava is een prachtige zoo. Op het terrein groeit gemengd bos, weilanden en vier grote vijvers waarbij diverse vogels leven. Hier kun je wandelen door een gevarieerd landschap Er is een kinderspeeltuin, kinderboerderij, restaurant en fast-food kramen en souvenirwinkels. De dierentuin heeft ruim 286 dierenverblijven waar onder andere tijgers, chimpansees, olifanten, giraffen en zebra's verblijven.
U vliegt in ongeveer 3 uur naar Ostrava, afhankelijk van de transit in Praag. Rechtstreekse vluchten zijn niet mogelijk. Luchtvaartmaatschappijen die goedkoop naar deze plaats vliegen zijn onder andere Czech Airlines, KLM en Austrian Airlines.


World Ticket Center


World Ticket Center is een reisbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van vliegtickets. Onze Europa specialisten helpen u graag bij het boeken van uw vliegticket of het samenstellen van uw reis, zo voordelig mogelijk!

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00