Vliegtickets Timisoara

Europa » Roemenië » Timisoara

Roemenië

Timisoara

Bezienswaardigheden in Timisoara


Deze stad, gelegen is in de regio Banat, is een belangrijk industrieel, commercieel en universitair centrum, en heeft een aantal historische bezienswaardigheden. Het kasteel van Huniazi is tegenwoordig een museum. Hier vind je alles over de Middeleeuwse geschiedenis van de streek. Het oude stadhuis is gebouwd in barokstijl en is werkelijk een plaatje. Dir stadhuis is recentelijk geheel gerestaureerd en men kan een kijkje binnenin nemen.

Midden in de stad ligt een oude Orthodoxe Kathedraal. Deze unieke kathedraal biedt 11 torens en heeft een ongewoon ontwerp. Enkele van deze torens kunt u beklimmen, waardoor u een prachtig uitzicht over de stad krijgt voorgeschoteld. Het Poporului park is een park waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van deze rustgevende groene oase midden in de stad.

Shopverslaafden kunnen in de stad hun hart ophalen. De stad heeft het grootste winkelcentrum van het land, het Iuliuswinkel centrum genaamd. Hier kun je werkelijk van alles kopen. Daarnaast zijn er vele barretjes en eetgelegenheden te vinden, vooral in het oude centrum. Een aanrader is om de traditionele Roemeense gerechten te proeven.


 

Vliegtickets Timisoara

Vlieg naar de oude stad Ho Timisoara! World Ticket Center biedt u voordelige vliegtickets naar deze stad. Het Roemeense Timisoara,is gekoppeld aan het begin van de volksopstand in december 1989, die leidde tot de val van het communistische regime onder het schrikbewind van Ceaucescu.

Een vliegreis naar Timisoara brengt u naar een zeer culturele stad. Op de website van World Ticket Center kunt u gemakkelijk tickets zoeken. Online ziet u direct de prijzen. World Ticket Center selecteert ook voor u de beste aanbiedingen naar Timisoara.

World Ticket Center


World Ticket Center kan door zijn jarenlange ervaring de goedkoopste vliegtickets aanbieden naar bestemmingen over de hele wereld. Wij hebben vele specialisten die u graag te woord staan over de mogelijkheden van voordelige tickets naar Timisoara.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 21 jun - sun 23 jun

€ 521

BOEK DEZE VLUCHT
Timisoara

Algemene Beoordeling

3

Mooi weer

Timi?oara wordt wel Klein Wenen genoemd: de beeldbepalende gebouwen van Timi?oara dateren uit de barok en uit de tweede helft van de 19de eeuw. Ze zijn geconcentreerd aan een aantal grote boulevards en pleinen: het langgerekte Overwinningsplein (Piata Victoriei) wordt aan de zuidkant afgesloten door de grootste Roemeens-orthodoxe kathedraal van het land (1936-1946, neo-byzantijnse stijl). Aan de andere kant bevindt zich de Opera (1875). Ten noorden van dit plein bevindt zich het Vrijheidsplein

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00