Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Roemenië

Vluchten naar Roemenië

Zin in een aparte vakantie, zin in een keer iets anders? Misschien is Oost-Europa dan iets voor u, de Roemenië bestemmingen zijn in opkomst, de historische steden en bezienswaardigheden in overvloed en de bevolking zeer vriendelijk. Roemenië vliegtickets boekt u nu wel heel voordelig bij World Ticket Center, afreizen naar dit land was nog nooit zo leuk als nu. In Roemenië vermaakt iedereen zich wel en een Roemenië huurauto brengt u in uw eigen tijd van a naar b, het is het overwegen waard om in alle vrijheid uw reis door Roemenië per auto voort te zetten. Maar eerst even uw vliegticket Roemenië boeken, dan begint de reis pas echt!

Stel uw eigen Roemenië reis samen!

Roemenië, dan denkt u wellicht direct aan Boekarest en dat is helemaal terecht, want bij ons boekt u de leukste Roemenië hotels. Boekarest, tevens de hoofdstad van Roemenië, ligt te midden van een rivier, mooie meren en in de buurt veel bossen, ideaal dus om deze omgeving met een eigen huurauto te verkennen. Bezoek zeker het openlucht museum Muzeul Satului met traditionele gebouwen en een kerk, voor de flora en fauna liefhebber is de Botanische tuin van Boekarest een aanrader.

Leuk is de plaats Cluj-Napoca, in een mooie groene omgeving gelegen met alweer een Botanische tuin in haar bezit. De orthodoxe Kathedraal is hier een schitterende bezienswaardigheid, evenals de resten van de oude stadsmuren en het Paleis van Cluj-Napoca, dat gekenmerkt wordt door de bouwstijl barok. Timisoara wordt ook wel het kleine Wenen genoemd, ook weer veel historie in barokstijl te vinden en op mooie pleinen als het grote Eenheidsplein – Piata Unirii – en het Vrijheidsplein – Piata Libertatii – bezoekt u het Oude Stadhuis en Rooms-Katholieke Domkerk.

Sibiu tenslotte ligt in het hart van Roemenië en is een oude middeleeuwse stad aan de voet van de Transsylvanische Alpen. Het is geweldig om door deze stad te wandelen, neem er de tijd voor en kijk uw ogen uit!

Boek uw Roemenië vliegticket

Uw Roemenië vliegticket is zo geboekt bij een van de reisspecialisten van World Ticket Center, maar ook online is het in korte tijd geregeld. Wij weten zeker dat uw Roemenië vakantie er een uit duizenden wordt, dus boek snel deze bijzondere bestemming!

Populaire bestemmingen in Roemenië

Alle bestemmingen in Roemenië