Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Terceira

Auto huren in Terceira

Opel Corsa

Klasse: Economy
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 93,33
Lees meer »

Citroen C1

Klasse: Mini
Deuren: 2
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 153,83
Lees meer »

Opel Zafira

Klasse: Special
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5+2
Brandstof: Diesel
€ 358,97
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Terceira bij World Ticket Center


Uw vakantie op bijzonder Terceira in uw eigen tempo vieren? Boek dan een van de voordelig geprijsde Terceira huurauto’s en ontdek het land van top tot teen! U kiest een auto die aan al uw wensen voldoet, van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot misschien wel een met open dak. Bij World Ticket Center bent u altijd verzekerd van de laagste Terceira huurauto tarieven. Bekijk online de Terceira huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze adviseurs.Een huurauto van World Ticket Center


Het zijn er te veel om op te noemen, de voordelen van een huurauto. Reizigers noemen vooral de vrijheid een van de belangrijkste facetten van het huren van een auto tijdens een reis. En dat begrijpen wij wel, want u ontdekt het land of de stad van bestemming op geheel eigen wijze. U bepaalt hoe lang u rijdt, waar u naartoe gaat in een auto die modern is en van alle gemakken voorzien. Of het nu een zakelijke reis betreft of een heerlijke toervakantie, bij World Ticket Center vindt u altijd de beste deals als het om huurauto’s gaat.

U boekt bij World Ticket Center snel en eenvoudig een huurauto, u kiest zelf de stad en plek waar u de auto ophaalt – veelal de luchthaven, maar dit is geheel afhankelijk van uw reisplannen - en uiteraard is het mogelijk de auto in een andere stad of luchthaven weer in te leveren. Veel reizigers boeken een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waardoor u onbezorgd de stad of het land van bestemming verkent. De mogelijkheden zijn zeer divers, evenals de autogrootte en het merk. Wilt u super-de-luxe rondrijden of volstaat een eenvoudige wagen, laat het ons weten, u vindt altijd een huurauto die bij u past.

Zo bent u bevrijd van de extra kosten die in het verleden wel gerekend werden op basis van het aantal gereden kilometers, want de kilometers zijn tegenwoordig onbeperkt. Nog meer vrijheid dus! Aan alle bijbehorende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn verwerkt in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisspecialisten van World Ticket Center wel voor. Ook boekt u eenvoudig online zonder hulp van onze medewerkers via het klantvriendelijke reserveringssysteem.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Portugal
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00