Vliegtickets Kristiansand

Europa » Noorwegen » Kristiansand

Noorwegen

Kristiansand

Bezienswaardigheden in Kristiansand


In en rond de stad zijn een aantal interessante bezienswaardigheden. In Kristiansand Dyrepark zijn meer dan 100 verschillende diersoorten te zien. In totaal zijn er meer dan 800 dieren. Het park is opgedeeld in verschillende thema's zoals bijvoorbeeld de Noorse wildernis, mijn Afrika, de apenjungel, het vogelhuis en de kinderboerderij. Het Vest-Agder Museum heeft historische en culturele exposities over het leven in dit gebied. Ook vind je er een miniatuur stadje met gebouwen uit Kristiansand.

Het kindvriendelijke Agder Natuurmuseum ligt in een karakteristiek parklandschap met meer dan voldoende speelruimte voor kinderen. Er zijn allerlei attracties aanwezig en wat het park extra bijzonder maakt is dat er een grote verzameling cactussen te vinden zijn.

De haven van Kristiansand is een ware trekpleister waar veel te doen is. Hier vind je gezellige restaurants, er zijn grachten en je kunt er een met een rondvaartboot doorheen varen. Ook zijn er talloze kroegjes en clubs, hier kun je prima uitgaan. In de restaurants staat natuurlijk voortreffelijk smakende verse vis, garnalen of schaaldieren op het menu. Daarom een favoriete stek voor zowel de plaatselijke bevolking als toeristen.


 

Vliegtickets Kristiansand

Bent u benieuwd naar Kristiansand en zoekt u een vliegticket naar deze Noorse stad? Hier vind u diverse vliegticket opties. De stad ligt aan de kust, bij de monding van de rivier de Otra, in het zuiden van Noorwegen. Kristiansand heeft ongeveer 75.000 inwoners. De stad werd in 1641 door de koning Christiaan IV van Denemarken gesticht. Het centrum van de stad, Kvadraturen, kenmerkt zich door een volledig rechthoekig stratenpatroon waardoor je niet snel de weg zult kwijtraken.

World Ticket Center biedt u een goedkoop vliegticket naar Kristiansand. Deze tickets kunnen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zijn en variëren in prijs. Onze adviseurs staan u graag te woord om u te helpen bij uw keuze voor een vliegticket.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al jaren ervaring met goedkope tickets. Naast de goedkope vliegtickets biedt World Ticket Center u ook hotels en huurauto's aan. Alles tegen de meest voordelige tarieven en online te boeken.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

tue 02 jul - thu 04 jul

€ 482

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00