Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Skiathos

Auto huren in Skiathos

Suzuki Celerio

Klasse: Mini
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 26,19
Lees meer »

Opel Corsa

Klasse: Economy
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 27,82
Lees meer »

Ford Focus

Klasse: Compact
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 34,01
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Skiathos

Het Griekse noordoostelijk gelegen eiland Skiathos is klein van stuk met haar tweeënveertig vierkante kilometer. Maar zeker niet te klein om een huurauto Skiathos te reserveren. Deze komt zeker van pas. Skiathos heeft tal van rustige baaien waar u met een huurauto Skiathos in de buurt kunt parkeren en misschien wel het mooie witte strand helemaal voor uzelf heeft. Geniet van dit heuvelachtige eiland en ontdek elke vierkante meter met uw huurauto. Skiathos is een geliefde zonvakantiebestemming en staat bekend als het eiland van de warme, maar niet te hete zomers. Voor vakantiegangers die houden van een zomerbries, die waait er namelijk de gehele zomer, is Skiathos meer dan het overwegen waard.

De expertise van World Ticket Center

De afgelopen jaren zijn huurauto’s steeds populairder geworden onder reizigers, vooral omdat het een stukje extra vrijheid met zich meebrengt tijdens een welverdiende reis. Of omdat het gewoon heel handig is op de plaats van bestemming een vervoersmiddel voor de deur te hebben staan. Eentje die u op elk willekeurig tijdstip kunt gebruiken. Bij World Ticket Center kunt u online uw huurauto boeken via ons gebruiksvriendelijke huurauto reserveringssysteem. Uiteraard kunt u dit ook overlaten aan onze reisdeskundigen, zij staan u telefonisch, per e-mail of in de reiswinkel - in hartje Amsterdam - graag te woord.

U boekt bij World Ticket Center snel en eenvoudig een huurauto, u kiest de zelf de stad en plek waar u de auto ophaalt en uiteraard is het mogelijk de auto in een andere stad weer in te leveren. De mogelijkheden zijn zeer divers, evenals de autogrootte en het merk. Tegenwoordig boeken veel reizigers een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waarmee u onbezorgd de stad of land van bestemming verkent.

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het aantal gereden kilometers, want deze zijn onbeperkt. Aan alle bijbehorende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn verwerkt in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisspecialisten van World Ticket Center wel voor.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Griekenland
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00