Vliegtickets Tallinn

Europa » Estland » Tallinn

Estland

Tallinn

Bezienswaardigheden in Tallinn


Een bezoek aan de oude de burcht is de moeite waard. Het roze pand aan de voorkant is een 18de-eeuwse toevoeging van Catharina de Grote. Tegenover de burcht ligt de Russisch-orthodoxe kathedraal Alexander Nevski. Ondanks dat het een mooi gebouw is zijn de Esten niet echt dol op dit gebouw. Dit vanwege de Russische overheersing die nog maar kort geleden ten einde kwam.

Zowel het 'marsepeinmuseum' en het historische museum liggen bij elkaar in het centrum. Hier ziet u hoe marsepeinen figuren beschilderd worden en wordt uitgelegd dat marsepein een oeroude traditie in Tallinn is. Het historisch museum laat voorwerpen en schilderijen uit het verleden van het land zien.

Tallinn een prima strand waar u zomer's kunt genieten van het mooie weer. In de zomer is het bijna altijd warm en zonnig en ligt te temperatuur bijna altijd rond de 25 graden.


 

Vliegtickets Tallinn


World Ticket Center is dé reisspecialist voor uw voordelige vliegtickets naar de Baltische Staten. Tallinn is de historische hoofdstad van Estland. De stad is ongeveer 1000 jaar oud en daardoor zijn er veel historische gebouwen en bezienswaardigheden te zien. De oude middeleeuwse stadsmuren omarmen het oude centrum van de stad. In het oude centrum kunt u naast het bezoeken van bezienswaardigheden prima winkelen. Vanuit Raekoja Platz lopen de meeste winkelstraatjes.

World Ticket Center boekt uw vluchten tegen het laagst mogelijke tarief. Daarom vindt u bij ons de goedkoopste vliegtickets naar Tallinn. U kunt zelf eenvoudig online boeken. Zo regelt u snel en eenvoudig uw vliegreis naar Estland.

World Ticket Center

World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van voordelige goedkope vliegvakanties. Daardoor kunnen wij u altijd de goedkoopst mogelijke tarieven voor vliegtickets bieden. Onze Europa specialisten helpen u graag bij het boeken van de gewenste vlucht.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 01 jul - tue 16 jul

€ 208

BOEK DEZE VLUCHT
Tallinn

Algemene Beoordeling

7.6

Mooie culturele stad

Tallinn een culturele stad met mooie en historische gebouwen. Alleen de nadeel is weinig op het gebied van uitgaan. Verder is het een aanrader om te gaan.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00