Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Estland

Vluchten naar Estland

Heeft u al eens aan een reis naar een van de Baltische landen gedacht! Als u houdt van de natuur is Estland de reisbestemmingvoor u! Een die gegarandeerd uitgroeit tot een droom van een reis. Zeker als u kiest voor een vliegticket Estland bij World Ticket Center. Steeds scherper geprijsd met ideale vluchtschemas, dat zijn de voornaamste kenmerken van uw vliegticket Estland. En uiteraard, zoals u dat van ons mag verwachten, boekt u ook tegen zeer voordelige tarieven een hotel Estland.

Optimaal genieten van Estland

Estland, Litouwen en Letland behoren alledrie tot de Baltische landen, die aan de oostkant van de Oostzee zijn gelegen. Estland heeft aan deze zee – ook wel de Baltische Zee genoemd – een kustlijn van 3794 kilometer. De vele Estland baaien langs de kustlijn zijn grillig van structuur en u vindt hier ook veel beboste schiereilanden. Voor de kust liggen honderden eilanden die veelal onbewoond zijn. De eilanden Saaremaa en Hiiumaa zijn wel bewoond en werkelijk prachtig. Een aanrader is dan ook om een leuke bootdagtrip te plannen naar deze eilanden.

Bezoek zeker Tallinn, de prachtige hoofdstad van Estland, waar meer dan een derde van de totale bevolking woont. De binnenstad is prachtig, de koopmanshuizen en pakhuizen vertellen de geschiedenis van deze welvarende hanzestad en u kijkt uw ogen uit als u over de vestingmuren wandelt en de schitterende stadstorens in u opneemt. Tallinn ligt recht tegenover Helsinki en is daardoor voor veel Finnen een leuke weekendbestemming. De oude stad van Tallinn bestaat uit twee gedeelten, de Domberg en de benedenstad. Op de Domberg bezoekt u zeker de Citadel en het kasteel, maar ook de Alexander Nevsky Katherdaal en de Domkerk. In de benedenstad vergaapt u zich aan de oude koopmanshuizen en de gildehuizen.

World Ticket Center helpt u verder


Er is zoveel meer te vertellen over Estland en met uw vliegticket Estland kunt u werkelijk alle kanten op. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en misschien kiest u wel voor een rondreis door tevens de buurlanden van Estland, want ook deze zijn de moeite waard. U boekt bij ons niet alleen voordelige Estland vliegtickets, maar ook scherp geprijsde Estland huurautos. U boekt dit alles eenvoudig en snel online, maar ook onze reisdeskundigen zijn per e-mail, telefoon of aan de balie bereikbaar voor al uw vragen.

Populaire bestemmingen in Estland

Alle bestemmingen in Estland