Vliegtickets Islamabad

Azië » Pakistan » Islamabad

Pakistan

Islamabad

Vliegtickets Islamabad

In Pakistan kunt u vliegen op de luchthaven van Islamabad, die van Karachi of Lahore. Een vliegticket Islamabad is bij World Ticket Center gedurende het gehele jaar uitermate scherp geprijsd. Daar doen we als zelfstandige reisorganisatie ons best voor. Want we staan bekend om voordelige vliegtickets. Islamabad is een van de meest bekende bestemmingen in Pakistan. Tevens boekt u via onze website een hotel Islamabad en als u deze nodig heeft, een huurauto Islamabad. Wij hebben de website zo ingericht dat u binnen enkele handelingen uw volledige reis online kunt samenstellen.

Stad van moskeeën

In het centrum treft u de majestueuze Shah Faisal-moskee. Dit gebedshuis biedt plaats aan maar liefst 100.000 gelovigen. Een onwaarschijnlijk groot en indrukwekkend gebouw. De 88 meter hoge minaretten zijn al van veraf te zien. Onderin het gebouw zijn een islamitisch onderzoekscentrum, een bibliotheek, een museum, een perscentrum, een collegezaal, een cafetaria en diverse kantoren.

Taxila

Tussen Besham en Islamabad kunt u Taxila bezoeken, de vroegere hoofdstad van het Gandhararijk. Er is een klein museum en op het immense terrein zijn diverse opgravingen van kloosters en de oude stad te bewonderen. Fairy Meadows, een hooggelegen plateau met bergen rondom biedt u een fantastisch zicht op de bergreus Nanga Parbat. Via dit plateau kunt u naar de mysterieuze Kafiristan bevolking waar de valleien van de Kalasha bezocht kunnen worden. Deze niet-islamitische bevolking met hun blonde haren en blauwe ogen wordt gezien als afstammeling van de troepen van Alexander de Grote.

U leest het goed, met een vliegticket Islamabad bent u niet ver verwijderd van een bijzondere reis. Maak gebruik van de voordelige tarieven die World Ticket Center te bieden heeft. En mocht u vragen hebben over een vliegticket Islamabad, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten.

Vliegtickets Islamabad bij World Ticket Center - ??‚¬??

Vlieg voordelig naar Pakistan met uw vliegticket Islamabad. World Ticket Center is de expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets Islamabad en verleent volledige service om een op maat gemaakte reis speciaal voor u samen te stellen. Boek uw vliegticket Islamabad online of raadpleeg een van onze ervaren reisspecialisten. Uw reis naar Pakistan kunnen wij samen met u uitstippelen.

Betrokken reisdeskundigen???‚¬??

Sinds 1980 is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland en niet voor niets staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons boekt u vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten staan u natuurlijk zorgvuldig te woord. Wij zijn er trots op dat al onze reisadviseurs een expertise hebben in een bepaald werelddeel. Naar welk continent u ook afreist, wij kunnen u er alles over vertellen. ???‚¬??

Tijdens uw vliegreis draait alles om uw wensen en dat weten wij als geen ander. Of u nu op zoek bent naar de meest bijzondere rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een round the globe ticket voor die welverdiende lange reis, een jaarticket omdat u gaat rondtrekken, een verre backpack bestemming met een of meerdere stops, bij World Ticket Center is alles te bespreken. Ook een supergoed geprijsde last minute is bij ons zo geboekt.

Onze reisspecialisten boeken het beste vliegticket voor u, zodat u direct kunt uitkijken naar uw onbezorgde reis. World Ticket Center maakt het u graag gemakkelijk en beantwoordt al uw vragen over bijvoorbeeld vliegtickettarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 30 jun - thu 11 jul

€ 885

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00