Vliegtickets Teheran

AziĆ« » Iran » Teheran

Iran

Teheran

Bezienswaardigheden in Teheran


Het is vooral de oude binnenstad met vele religieuze en culturele gebouwen die de moeite van het bezoeken waard is. Bezoek de beroemde sji´itische moskeeën van Mashad en Ghom. Slenter langs marktjes en door smalle straatjes in het oude centrum.

In Teheran zijn tevens veel interessante musea, waaronder een traditioneel tapijtmuseum en het museum van Decoratieve Kunst. Daar zijn ambachtelijke producten uit de negentiende en twintigste eeuw te bewonderen.

U vliegt naar met luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa en KLM. Voor nog goedkopere vliegtickets kunt u vertrekken van luchthavens als Brussel en Düsseldorf.


De historische binnenstad met vele religieuze en culturele bouwwerken is een lust voor het oog en moet u zeker tijdens een verblijf bezoeken. Hier kun je heerlijk door de kleine straatjes slenteren, lurken aan een waterpijp en genieten van de verse groenten en fruit die op stalletjes verhandeld wordt.
Diverse moskeeen tonen het straatbeeld van Teheran. De beroemste en indrukwekkendste zijn de sji´itische moskeeën van Mashad en Ghom.
Musea in overvloed in Teheran, Van traditionele tapijtmusea tot decoratieve kunsten.

Het gebied rond de arc en de vroegere koninklijke wijk zijn het oude centrum van Teheran. Je vindt er het Golestân Paleis (Rozenpaleis) met daarin het Etnografisch Museum. Buiten Teheran ligt het grote mausoleum van Khomeini en de heilige en indrukwekkende Ghom waar de mullahs van Iran geschoold worden. Kashan en Yazd zijn mooie woestijnplaatsjes vol lemen huizen en prachtige moskeeën en handelshuizen.

 

Vliegtickets Teheran


Goedkope vliegtickets boeken naar de hoofdstad van Iran kan bij World Ticket Center. Een vliegreis naar Teheran brengt u naar deze interessante stad. Een vlucht naar Teheran bezorgt u een fantastische belevenis. Het gebied rond de arc en de vroegere koninklijke wijk, vormen het oude centrum. Je vindt er het Golestân Paleis (Rozenpaleis) met daarin het Etnografisch Museum.

Bij World Ticket Center kunt u goedkope vluchten boeken. Wij bieden ook airlinetickets aan van low cost airlines. Bezoek onze website voor voordelige tickets en aanbiedingen. U kunt eenvoudig een vlucht boeken in ons online reserveringssysteem en deze eventueel aanvullen met hotelovernachtingen en autohuur.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft vele specialisten die u graag te woord staan over de mogelijkheden van goedkope tickets. Neem contact met ons op per telefoon of email of bezoek ons reisbureau.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 21 jun - sat 13 jul

€ 352

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00