Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Iran

Vluchten naar Iran

Tegen de meest voordelige tarieven boekt u bij World Ticket Center een vliegticket Iran en reist u af naar het vroegere Perzië. Dit land in het Midden-Oosten ademt veelal oudheid en cultuur uit en dat alles in een bijzonder jasje, want Iran kent vele adembenemende landschappen. Met een vliegticket Iran reist u af naar een land dat zowel het groene noorden als de zuidelijke woestijn bezit. Een mooie rondreis is inderdaad een van de mogelijkheden in Iran. Neem gerust een kijkje bij ons online aanbod, u reserveert binnen een mum van tijd een van de voordelig geprijsde huurautos Iran. Uw droomreis kan beginnen!

Iran, Teheran en het Elboersgebergte

Waar denkt u eigenlijk aan als we het hebben over een prachtige Iran vakantie? Wij weten wel waar u aan zou kunnen denken. Aan een woestijnvlakte omringd door hoge bergketens en actieve vulkanen. Aan de Grote Zoutwoestijn en hoge bergen tot wel 4000 meter. Aan vruchtbare grond in de kustgebieden en prachtige natuur. Een land met prachtige moskeeën, met Arabische tradities en kunstschatten oud het oude Perzische rijk, dat als een van de beginselen der beschaving wordt gezien. Denk eens na over een reis naar Iran en voor de tarieven van de hotels Iran hoeft u het niet te laten, die zijn bij ons scherp geprijsd.

Vooral in de moderne hoofdstad Teheran proeft u de Iranese cultuur en geniet u van het stadse leven. Teheran ligt aan de voet van het Elboersgebergte, wat werkelijk een wonderlijk schouwspel oplevert. U ziet het dichtbevolkte Teheran en daarachter de immense bergketens. Een plaatje dat lang in uw geheugen gegrift zal staan. Bezoek in Teheran het voormalig paleis van de Sjah, het Tapijtenmuseum en het Nationaal Museum van Iran. Ook de hypermoderne Azadi toren is de moeite waard. En in de winter kunt u zelfs skiën nabij Teheran.

Vliegtickets Iran bij World Ticket Center

World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar voordelige vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Wij hebben vele specialisten die u graag van dienst zijn bij het boeken van Iran vliegtickets.

Populaire bestemmingen in Iran

Alle bestemmingen in Iran