Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Miami

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Miami

Vliegtickets naar Miami

Miami, bruisende stad onder de zon

Miami staat voor lange brede stranden aan de Atlantische oceaan en voor een divers aanbod entertainment. De skyline wordt gedomineerd door grote hotel, variërend van hotelketens tot exclusieve 5-sterren hotels. Een vliegticket Miami brengt ieder wat wils en ook World Ticket Center heeft een selectie hotels Miami voor u in de aanbieding. Bent u benieuwd naar de omgeving van de stad tijdens uw zonvakantie Miami, dan zijn er meerdere mogelijkheden op onze website. U kunt overwegen een camper te huren in Miami te boeken. Of u kunt een auto huren in Miami. In beide gevallen rijdt u op eigen houtje naar bijvoorbeeld de Everglades een waterrijk natuurgebied met vele alligators. Maar ook the Keys, de kleine plaatsjes op een smal stuk Florida, met aan weerszijden water, zijn uw bezoek zeker waard.

Praktische informatie Miami

  • Taal In Miami spreekt men de Amerikaans Engelse taal, dus u kunt zich er zeker verstaanbaar maken.
  • Inwoners In het jaar 2002 woonden er een kleine 400.000 mensen in Miami, terwijl de gemeente maar liefst 5 miljoen inwoners telt.
  • Oppervlakte Miami is vrij klein en kent een oppervlakte van 94 vierkante kilometer.
  • Ligging Miami ligt in de ‘sunshine state’ Florida. Florida ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten, vrij zuidelijk en Miami is weer een van de meest zuidelijke steden in Florida.
  • Tijdsverschil – Tussen Nederland en Florida is 5 uur tijdsverschil. Het is hier vijf uur later dan in Miami.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse dollar.
  • Temperatuur De Miami zomer is doorgaans heet en vochtig, het gemiddelde kwik komt uit op 28,1°C en zelfs in de wintermaanden is het er aangenaam met een gemiddelde van 19,6°C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Miami bedraagt ongeveer 10 uur.
  • Beste reistijd Miami is een bestemming waar u in principe het gehele jaar door terecht kunt. Maar de meeste mensen geven de voorkeur aan de periode november tot en met april, omdat deze maanden de minste neerslag en tropische stormen tellen.

Tropische badplaats

Een vliegticket Miami is een garantie voor een tijdje vertoeven in een tropische kustplaats. Miami is een stad waar u kunt paraderen en flaneren, of juist een hele dag ademloos kijkt naar en geniet van de verschillende mensen die hier rondlopen.

Ontdek zelf de charme van Miami en neem een kijkje bij de tarieven van de World Ticket Center vliegtickets Miami.