Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Suriname

Vluchten naar Suriname

Steeds meer reizigers ontdekken de charme van Suriname, een bijzonder Zuid-Amerikaans land, waar u voordelig naartoe vliegt met een van onze Suriname vliegtickets. U geniet van heerlijk eten en drinken, ontdekt dorpjes en mooie vlakten die nog lang in uw geheugen gegrift staan. Boek naast uw Suriname vliegticket ook een huurauto Suriname, zo rijdt u rond waar en wanneer u dat wilt. Onafhankelijker reizen kan bijna niet! Een idee is bijvoorbeeld om vooraf uw hotels in Suriname vast te leggen, ook dit regelt World Ticket Center direct voor u, want wij hebben een topaanbod hotels voor u klaarliggen.

Natuurlijk naar Paramaribo

De hoofdstad van Suriname, Paramaribo, is absoluut een bezoek waard. Neem een kijkje in de binnenstad van de zogeheten Houten stad en sta stil bij de indrukwekkende straten die inmiddels tot werelderfgoed gerekend worden. Heel bijzonder is de houten kathedraal: De Sint Petrus en Paulus Kathedraal die in 1885 werd ingezegend. Paramaribo is een vredelievend land, want moskees, hindoeïstische tempels, synagogen en kerken staan vlakbij elkaar, een mooi gegeven en daar is Suriname zeer trots op.

Rondreizen door Suriname is goed te doen en u kunt ervoor kiezen afstanden te overbruggen door over water te reizen, dit is heel gebruikelijk in Suriname en de watertransportmogelijkheden zijn zeer divers. Leuk is het om af te reizen naar het Brownsberg natuurpark, gelegen op een heuvel en een kleine 130 kilometer van Paramaribo, waar u onder andere geniet van de mooie vogels.

Boek uw vliegtickets Suriname bij World Ticket Center

Wij hebben voor elk continent experts in dienst, onze Zuid-Amerika deskundigen vertellen u graag alle ins en outs over uw reis en vliegticket Suriname. Dit belooft een reis te worden om nooit meer te vergeten en de vliegtickets Suriname zijn ook zeer aantrekkelijk geprijsd. Tijd om te boeken!

Populaire bestemmingen in Suriname

Alle bestemmingen in Suriname