Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Galapagos Eilanden

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Galapagos

Reizen naar Galapagos Eilanden

Vliegtickets Galapagos Eilanden

Vakantie daar is iedereen altijd aan toe. We kunnen er geen genoeg van krijgen om te reizen naar de mooiste plekken op aarde. De Galapagos Eilanden is een plek waar iedereen een keer geweest moet zijn. Vliegtickets Galapagos Eilanden boekt u voordelig bij World Ticket Center. Deze indrukwekkende eilandengroep bezit prachtige natuurverschijnselen, het is dan ook niet voor niets dat natuurliefhebbers hier graag komen. Verwen uzelf met een vliegticket Galapagos Eilanden en u heeft gegarandeerd een vakantie uit duizenden.

Duiken en snorkelen is nog nooit zo mooi geweest

Bent u een liefhebber van de rijke wereld onder water, dan heeft u op de Galapagos Eilanden de tijd van uw leven. De onderwaternatuur is hier prachtig, u treft een grote diversiteit aan koraal, kleurrijke vissen, zeeleeuwen, pinguïns, walvissen, haaien en ook de sierlijke dolfijnen ontbreken niet tijdens een mooie duik- of snorkeltrip. Het is op de Galapagos Eilanden paradijselijk mooi.

Er komen veel unieke planten en dieren voor op de eilanden. U vindt hier bijvoorbeeld Galapagos albatrossen met blauwe voeten tot indrukwekkende rode cactusbomen met groene flappen. Ook staan de eilanden bekend om de bijzondere schildpadden die er leven, waarvan Lonesome George de beroemdste is. Deze schildpad is vandaag de dag een ware attractie geworden. Hij is namelijk nog maar de enige Galapagos reuzenschildpad ter wereld en leeft in het onderzoeksinstituut Charles Darwin. Hopelijk is Lonesome George nog steeds in leven, als u op de Galapagos eilanden verblijft.

Volledig verzorgd op reis met een voordelig hotel en huurauto

Veel vakantiegangers kiezen ervoor om vanaf Ecuador een cruise te maken naar de bijzondere eilanden. Bij ons kunt u een volledig georganiseerde reis laten samenstellen door een van onze reisspecialisten, compleet met hotel Galapagos Eilanden en ook een huurauto Galapagos Eilanden. Op deze manier gaat u volledig verzorgd op vakantie en geniet u van ultieme vrijheid om de eilandengroep van top tot teen te verkennen.

Galapagos Eilanden vliegtickets boekt u bij World Ticket Center

Met uw Galapagos Eilanden vliegticket geniet u van een droomvakantie. Het is hier werkelijk prachtig en iedereen geniet met volle teugen op deze bijzondere eilandengroep. Verwen uzelf vandaag nog met een Galapagos Eilanden vliegticket en u heeft de tijd van uw leven.