Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Chili

Vluchten naar Chili

Zin in een bijzondere Zuid-Amerika vakantie, zin in aparte reis door een immens uitgestrekt land? Misschien is een reis door Chili dan iets voor u, de tarieven van de vliegtickets Chili zijn zeer scherp geprijsd en het land kent maar liefst acht klimaatzones. Chili ligt in het zuidwesten van Zuid-Amerika en is uitgegroeid tot een van de meest populaire Zuid-Amerika bestemmingen. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat het land 19 maal zo groot is als Nederland. Zo is het naast uw vliegticket Chili het overwegen waard om een huurauto Chili te reserveren, waar u een rondreis van noord naar zuid mee maakt.

Stel uw eigen Chili reis samen!

Chili is zoals reeds benoemd een uiterst populaire bestemming voor Zuid-Amerika liefhebbers. Vooral omdat het zich zo goed leent voor een rondreis, Chili is namelijk meer dan 6400 kilometer in de lengte en in de breedte wisselt het van 64 kilometer tot 350 kilometer. Een lang en uitgerekt land, waarvan meer dan tweederde van de kustlijn aan de Atlantische oceaan ligt. Men zegt ook wel dat Chili tussen deze oceaan en het Andes gebergte ingeklemd zit. De klimaten variëren van bergklimaten met veel sneeuw tot een subtropisch klimaat op Paaseiland en woestijnklimaat in het noorden.

Chili is een land van uitersten, waar u regenwoud, sneeuwvlakten en gletsjers, maar ook de droge Atacama woestijn vindt. Boek van tevoren uw Chili hotels en reis op uw gemak door deze klimaatzones. Denk wel bij het inpakken van uw koffer dat u zowel die zomerse broek als die winterse jas meeneemt. Breng ook vooral een bezoek aan Santiago, ook wel Santiago de Chile genoemd. Deze hoofdstad ligt aan de voet van de Andes en is echt een veelzijdige wereldstad. Een grote stad – meer dan 4 miljoen inwoners – met prachtige historische gebouwen, mooie musea, leuke restaurants en cafÉs in het geliefde Bellavista.

Boek uw Chili vliegticket

Uw Chili vliegticket is zo geboekt bij een van de reisspecialisten van World Ticket Center, maar ook online is het in korte tijd geregeld. Wij weten zeker dat uw Chili vakantie er een uit duizenden wordt, dus boek snel deze bijzondere bestemming!

Populaire bestemmingen in Chili

Alle bestemmingen in Chili