Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Darwin

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Darwin

Reizen naar Darwin

Vliegtickets Darwin

Australië is het land waar iedereen een keer geweest moet zijn. World Ticket Center heeft voordelige Darwin vliegtickets in de aanbieding. Het immens grote land leent zich uitstekend voor het maken van een rondreis en niet zomaar een rondreis, uw rondreis begint namelijk in het westen per Darwin huurauto door de mooiste landschappen ter wereld. Ultieme vrijheid hebben en op ieder gewenst moment kunnen stoppen om te genieten van het schitterende Australische landschap en de bijzondere dieren, dat is waar een Australië vakantie voor staat! Boek naast uw Darwin vliegticket ook voordelige Darwin hotels en het aftellen naar uw droomreis kan beginnen!

Kakadu National Park, een bijzondere ervaring

In Darwin is veel te beleven, u vindt hier prachtige botanische tuinen, bijzondere watervallen en nationale parken. De meeste geliefde is Kakadu National Park, op maar liefst 20.000 hectare leven de mooiste dieren, kunt u zwemmen onder watervallen en aanschouwt u bijzondere Aboriginal rotstekeningen. Veel reizigers kiezen ervoor om vanaf Darwin naar het zuidwestelijk gelegen Perth te rijden met hun Darwin huurauto of camper. Perth heeft een bijzondere ligging, omdat het rond de Swan River is gebouwd. De stranden van Perth behoren tot de beste van Australië. Een van de mooiste surfstranden ter wereld is Scarborough Beach waar uw surfhart gegarandeerd sneller gaat kloppen.

Dansen, Sunset Markets en Inheemse kunst

Mitchell Street in het centrum van Darwin is dé uitgaansplek van de stad. Het is de beste plek om te dansen in heel Australië. Dit komt mede door de Discovery Nightclub die drie jaar achter elkaar is uitgeroepen tot beste Australische discotheek. De Mindil Beach Sunset Markets zijn welbekend in Darwin en de rest van Australië. Deze gezellige markt langs het Mindil strand telt meer dan 250 marktkraampjes waar u zich vergaapt aan lekker eten, drinken, kunst en mooi handwerk. Bezoek ook zeker de krokodillenboerderij in de stad waar u oog in oog staat met meer dan 10.000 krokodillen. Het museum en de kunstexpositie van het Northern Territory ligt ongeveer 4 kilometer ten noorden van het centrum van Darwin. In dit museum is een grote collectie met inheemse kunst te bezichtigen. Daarnaast zijn er expositieruimtes gewijd aan de cycloon die in 1974 de stad verwoestte.

Voordelige Darwin vliegtickets bij World Ticket Center

Onze ervaren reisspecialisten verzorgen uw Darwin vliegticket tot in de puntjes. Welke wens u ook heeft, bij World Ticket Center is alles mogelijk. Met uw eigen vervoer ontdekt u al het moois dat Australië bezit en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Darwin vliegtickets zijn bij ons voordelig geprijsd, zodat het voor iedereen mogelijk is deze droomreis naar Australië te maken.