Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Brisbane

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Brisbane

Reizen Brisbane

Brisbane, te gekke rivierstad

Brisbane is een van de populaire steden aan de oostkust van Australië. Neemt u het besluit dit land te bezoeken, zorg dan dat u echt de tijd heeft en blijf zo lang mogelijk. Steeds vaker besluit men enkele maanden te verblijven in dit mooie land. En dat is best in te denken, want Australië is ongeveer zo groot als Europa. Met alleen een vliegticket Brisbane bent u er nog niet. Welke delen van het land gaat u bezoeken? Natuurlijk maakt u er een rondreis Brisbane en omgeving van. Deze vakantiesoort leent zich voor rondtrekken per eigen vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto huren in Brisbane en zo van plaats naar plaats trekken. Echter, een camper huren in Brisbane behoort ook tot uw mogelijkheden. Australië is zeer goed ingesteld op campervakanties.

Praktische informatie

  • Taal In Brisbane spreekt men Engels. Dit is de officiële taal van Australië.
  • Inwoners Deze leuke stad kent een inwoneraantal van ongeveer 1,7 miljoen.
  • Ligging Brisbane ligt aan de oostkust van Australië centraal in het land en kent een prachtige ligging aan de Brisbane River. Hier vermaakt u zich opperbest.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 9 uur vroeger dan in Brisbane.
  • Munteenheid In Brisbane betaalt u met de Australische Dollar.
  • Temperatuur Brisbane kent een vochtig subtropisch klimaat. Zomers onze wintertijd – is de gemiddelde temperatuur 29?‹??C en in de Brisbane winter blijft het aangenaam met 20?‹??C gemiddeld.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Brisbane bedraagt ongeveer 20 uur. De meeste vluchten kennen een tussenstop, waardoor de totale reistijd vaak rond de 22 a 24 uur uitkomt. U heeft vaak de mogelijkheid bij vliegtickets Australië een meerdaagse stopover te maken. Stel u vliegt via Bangkok. Kunt u besluiten om in uw vliegticket Brisbane op te nemen dat u een dag of 4 Bangkok wilt verkennen, voordat u weer verder vliegt naar de plaats der bestemming.
  • Beste reistijd U kunt het gehele jaar door in Australië terecht. Afhankelijk van uw reisplannen in noordelijke richting, dient u er rekening mee te houden dat het regenseizoen heftig is. Van april tot en met oktober valt er de minste neerslag in Brisbane en omgeving.

Bij ons zit u goed!

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Brisbane of hotels Brisbane? Reserveer dan direct uw vluchten online of neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.