Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Wichita

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Wichita

Reizen naar Wichita

Bezienswaardigheden in Wichita

In de stad zijn diverse kunstgaleries, musea, sport faciliteiten, grote winkelcentra en eetgelegenheden te vinden. In het centrum zijn diverse restaurants, winkels en musea. Uitgaan kun je er ook prima. Deze stad bied muziek, dans en entertainment.

Het Kauffman museum laat u het leven op de prairie zien. Met de Flint Hills Overlamd Wagon Trips maakt u huifkar tochten door het gebied. In het Museum of World Treasures ervaart u een reis door tijd in één van de mooiste musea in Amerika. Hier vind u fosielen van dinosaurussen, Egyptische Koninklijke mummies en diverse voorwerpen uit de prehistorische tijd.
Exploration Place is een groot amusementspark. Hier vind je het Cyber theater, het WaterWay café, midgetgolf banen en een park waar een dierentuin en een speeltuin kunt u wandelingen maken, kano varen op de Arkansas Rivier of gewoon heerlijk ontspannen en picknicken.

De Great Plains is een grote prairie vlakbij de stad. In het gebied groeien diverse planten en leven een aantal dieren die zich aangepast hebben aan dit droge gebied. Dit gebied heeft een geïsoleerde ligging waardoor er unieke plantensoorten te vinden zijn.