Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Washington

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Washington

Reizen naar Washington

Washington staat garant voor een fijne tijd

De meeste vakanties die reizigers maken mondden uit tot en succesverhaal. Of u nu voor de eerste keer vliegtickets Washington aanschaft en geniet van een stedentrip, of voor de derde achtereenvolgende keer uw vliegtickets Washington reserveert, dit is een stad waar het goed toeven is. Reizigers, u en wij, kiezen vakanties uit die bij hen passen, of komen erachter welke reizen ons meer liggen. Dat is het mooie van vakantie, als u het World Ticket Center vraagt. Stel, u wilt afreizen naar Washington, dan kunt u zich verdiepen in de vliegtickettarieven op onze website. En neem dan ook gelijk de prijzen voor een hotel Washington mee in uw overwegingen. Afhankelijk van uw tijd, budget en de wens om wel of niet de omgeving per eigen vervoer te ontdekken, kunt u bij ons ook een auto huren. Washington leent zich voor een huurauto en wij bieden toptarieven! De rondreis Washington kan beginnen! Ook een camper huren in Washington is een optie!

Praktische informatie Washington

  • Taal In Washington spreekt men de Engelse taal.
  • Inwoners In deze stad wonen rond de 600.000 inwoners.
  • Oppervlakte De stad is redelijk groot voor het aantal inwoners, namelijk 159 vierkante kilometer.
  • Ligging – Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten en ligt in de gelijknamige staat. De hoofdstad heet officieel Washington D.C. (District of Columbia) en wordt ook zo genoemd door de Amerikanen om verwarring met de staatsnaam te voorkomen. Washington ligt in het noordoosten van het land.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 6 uur later dan in Washington.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur Washington kent strenge winters, met gemiddelde temperaturen van 0°C, de zomers zijn er soms benauwend heet met maximum temperaturen van 40°C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Washington bedraagt 8 uur.
  • Beste reistijd april, mei, juni en oktober.

Handig om te weten

Sommige verre landen kennen bepaalde vaccinatieadviezen voor toeristen. Sommige vaccinaties zijn verplicht in bepaalde landen. Uw huisarts kan u hier optimaal over informeren, maar ook online kunt u achterhalen of een rondreis Washington inentingen vereist. Vaccineren is mogelijk bij Thuisvaccinatie.nl, bij de plaatselijke GG & GD of uw huisarts. Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Of er voor uw bestemming vaccinaties verplicht zijn of aanbevolen worden kunt u zelf het beste controleren op www.cibt.nl.

ESTA

Als uw vakantie niet langer dan 90 dagen duurt en als u in het bezit bent van een retourticket, heeft u geen visum nodig om langs de douane van de Verenigde Staten te komen. Vanaf 12 januari 2009 is een Electronische Reistoestemming (ESTA) verplicht voor alle reizigers die naar of via de Verenigde staten reizen.

Wij wensen u in ieder geval een fijne tijd in Washington.