Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Tucson

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Tucson

Reizen naar Tucson

Bezienswaardigheden in Tucson

Er zijn een aantal interessante bezienswaardigheden in de stad en nabije omgeving.
Het Pima County Courthouse is een Spaans-coloniaal gebouw uit 1927, waar nog een stukje van de oude Presidio muur te zien is. St. Augustine Cathedral is een oude kerk uit 1896. De zandstenen gevel is bewerkt met uitgesneden Saguarocactus en yucca. Het Arizona State Museum heeft een tentoonstellingen over indiaanse stammen die in Arizona leefden. Hier zie je hoe het leven er voor de kolonisatie aan toe ging. De Mission San Xavier del Bac kerk is een aantrekkelijk bouwwerk. De missiepost werd in 1692 door Pater Eusebio Kino gesticht. De kerk, de oudste katholieke kerk van de USA werd in ca. 1777 gebouwd. Voor de kerk is regelmatig een indiaanse markt, waar souvenirs en etenswaren worden verkocht.

In de stad kun je prima uitgaan. Er zijn diverse restaurants, cafés, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden te vinden.

Even buiten de stad ligt het Saguaro National Park. Dit gratis toegankelijke park heeft een bezoekerscentrum met informatie over het park, de natuur en de dieren en vogels die er leven.