Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Tampa

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Tampa

Reizen naar Tampa

De reis gaat naar Tampa

Uw vliegtickets Tampa staan hoog op het verlanglijstje en u heeft behoefte aan wat extra informatie. Online is veel te vinden over deze bestemming, maar ook onze reisspecialisten kunt u benaderen voor meer informatie. Dit doet u bijvoorbeeld per telefoon of stuur een e-mail. Nog persoonlijker maakt u het, door een bezoek te brengen aan onze reiswinkel in hartje Amsterdam. Op deze website kunt u alvast zien wat uw vliegtickets Tampa gaan kosten. En ook een aantal hotels Tampa zijn zie via de website van World Ticket Center direct te boeken.

U kunt Tampa op vele manieren ontdekken

Een camper huren in Tampa u begint in deze leuke stad aan een rondreis Verenigde Staten
Een stedentrip Tampa niet een eerste keuze voor velen die een stedentrip bestemming zoeken, maar zeker een optie als de vliegtickets Tampa in de aanbieding zijn
Een zonvakantie Tampa Ook hier kunnen de zomers heerlijk zijn
Een rondreis Tampa U kunt bij World Ticket Center een auto huren in Tampa, waarmee u de omgeving ontdekt

Praktische informatie Tampa

  • Taal In Tampa spreekt men de Amerikaans Engelse taal.
  • Inwoners Tampa kent ongeveer 335.000 inwoners.
  • Oppervlakte De stad heeft alle ruimte, met haar 290 vierkante kilomter.
  • Ligging Tampa ligt aan het einde van de Baai van Tampa, centraal westelijk in de zuidelijke staat Florid, Verenigde Staten van Amerika
  • Tijdsverschil In Tampa is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid U betaalt hier met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur Het jaarlijks gemiddelde komt niet onder de 21°C. Milde winters worden afgewisseld met hete zomers, die gemiddelden kennen van 33°C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Tampa bedraagt ongeveer 10 uur.
  • Beste reistijd April, mei en oktober, omdat dan de minste neerslag valt.

Vliegtickets Tampa

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Tampa? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.