Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Syracuse

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Syracuse

Reizen naar Syracuse

Bezienswaardigheden in Syracuse

De Niagara Falls is een van de beroemdste watervallen ter wereld. De Niagara Falls zijn een van die natuurfenomenen die Amerika maken tot wat het is en die u tijdens een verblijf in Syracuse zeker moet aandoen.

De Adirondack Mountains is een prachtig ruig berggebied waar veel natuur te vinden is. De gemiddelde hoogte van dit gebergte is hoger dan van de nabij gelegen Laurentian Highlands. De hoogste top van de Adirondack Mountains is de Mount Marcy
De Catskill Mountains vormen het oostelijke deel van het Appalachian Plateau. Het is een bergachtig gebied met smalle dalen en steile hellingen dat hier en daar hoogten van 1200m bereikt met Slide Mountain als hoogste punt.

De Lowland Region in het oosten en zuiden van New York bestaat uit een aantal laagvlakten en rivierdalen. Het langgerekte Long Island, waarvan de westpunt met bruggen en tunnels aansluit op de oostkant van New York City is circa 190 km lang en heeft een breedte van 19 tot 32 km. Tussen New York City en het circa 300 km noordelijker gelegen Lake George strekt de bijzonder smalle Hudson Valley uit, met plaatsen als Poughkeepsie, Kingston, Albany en Saratoga Falls. Een andere smalle laagvlakte, de Mohawk River Valley doorsnijdt van west naar oost het hart van de staat.