Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets State College

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar State College

Reizen naar State College

Bezienswaardigheden in State College

De trots van State Valley is het American Football team. Happy Valley mag zich gelukkig prijzen met een goed team én niet te vergeten het grootste stadion van de Verenigde Staten: circa 110.000 zitplaatsen.

Aan de rand van de stad ligt Univercity Park. Dit is de hoofdcampus van de staat, hier huizen duizenden studenten. De omgeving wordt gekenmerkt door bossen en heuvels, en er zijn veel mogelijkheden voor buitensport, zoals hiken en mountainbiken in de zomer, en skieen en snowboarden in de winter.

Het platteland van de Pennsylvania is een fascinerende bestemming. Hier vangen bezoekers een glimp op van het boerenleven uit het begin van de 19e eeuw. Hier vind je diverse traditionele handmade producten op de markt of in een boerderijwinkel.
Wheatland is het elegante huis van ex-president James Buchanan. , is even historisch, maar vormt een schril contrast met het eenvoudiger erfgoed van de Pennsylvania Dutch in Lancaster. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Hershey, met het Hershey Park en een chocoladefabriek, is de moeite waard.