Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Seattle

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Seattle

Reizen naar Seattle

Vliegtickets Seattle

Ontdek Seattle tijdens een van de heerlijke Verenigde Staten vakanties die u bij World Ticket Center boekt. Uw vliegticket Seattle brengt u naar de meest noordelijk gelegen staat van de Amerikaanse westkust: Wahington. Seattle vliegtickets worden steeds populairder en dat is niet zo gek, want in Seattle is zoveel te doen. Seattle ligt op een zeearm van de Stille Oceaan, de Puget Sound. Daardoor heeft Seattle een natuurlijke haven. De stad heeft overigens de naam te danken aan het indianenopperhoofd Seattle. Wilt u alles van Washington ontdekken, dan adviseren wij een Seattle huurauto tijdens uw vakantie, zo heeft u een wereldtijd in Seattle en omstreken.

Seattle is een leuke stad

Een fijne tijd in Seattle, dat beloven we u en naast uw vliegticket Seattle boekt u ook de allerleukste en meest gevarieerde Seattle hotels bij World Ticket Center. Begin om Seattle vanaf 184 meter hoogte te bekijken! Dit kan in de zogenaamde Space Needle, een toren met een glazen lift, die u in 43 seconden naar het ronddraaiende restaurant op de bovenste verdieping brengt, waar u geniet van een prachtig uitzicht over Seattle. En heerlijke hamburgers oppeuzelt, zo hebben wij ons laten vertellen.

Turen naar het water

De buurt Magnolia is naar Magnolia boulevard vernoemd. Deze lange weg voert langs de waterrand waar u prachtig uitzicht heeft over de Puget Sound. De Olympic Mountains en ook Mount Rainier komen in beeld, de laatste is maar liefst vierduizend meter hoog. Wandel door de Hoh River Valley, die zich uitstrekt van de voet van Mount Olympus tot aan de Stille Oceaan. Het is een smalle u-vormige vallei die gevormd is door gletsjers. In de zomermaanden kunt u op de Hoh River raften of kayakken! In de buurt van Magnolia is ook het Discovery park een aanrader! Dit is het grootste park van de stad, waar u de kans loopt adelaars, vossen, valken en bevers te ontmoeten.

The Public Library

Bezoek de openbare bibliotheek van Seattle, die nota bene door een Nederlandse architect ontworpen is, Rem Koolhaas is zijn naam. De bibliotheek bevindt zich tussen de wolkenkrabbers op een centrale plek in het heuvelachtige centrum van Seattle. Binnen vindt u balkons die u niet alleen een blik dwars door het gebouw bieden, maar ook naar buiten, naar de bergen en de stille Oceaan. Deze bibliotheek telt maar liefst 1,5 miljoen boeken.

Belltown en Pike Place Market

Belltown is een van de downtown gebieden, een wijk in opkomst waar u kunt winkelen voor leuke prijzen. U vind u hier tal van winkels, trendy restaurantjes en een aantal terrasjes. De wijk ligt vlakbij Pike Place Market, al sedert 100 jaar een actieve boerenmarkt en daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Deze markt moet u gezien hebben, sommige viskramen maken van hun visverkoop een ware show! Neem ook een kijkje bij Rialto Beach, een deel van de kuststrook van Olympic National Park. Dit kiezelstrand aan de Stille Oceaan is de thuisbasis van arenden, pelikanen en zeehonden. Met een beetje geluk ziet u vanaf het strand ook nog walvissen! Mits het de juiste tijd van het jaar is natuurlijk!

Snel uw Seattle vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering. U kunt hen telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket Seattle te boeken.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.