Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets San Diego

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar San Diego

Reizen naar San Diego

Vliegtickets San Diego

Reis mee met World Ticket Center naar het zonnige Californië! U gaat beslist een heerlijke tijd beleven in het levendige San Diego! De stad met de mooie natuurlijke haven, de meer dan drie kilometer lange San Diego Coronado brug en de indrukwekkende skyline! Bij ons boekt u tegen scherpe tarieven San Diego vliegtickets. Bij World Ticket Center boekt u ook een huurauto San Diego zodat u de rest van Californië kunt ontdekken!Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw San Diego vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.

Het is leuk in San Diego!

Bekijk allereerst het aanbod hotels, zodat u in ieder geval voor de eerste nacht een hotel San Diego heeft geboekt. Niets zo fijn, als u een avontuurlijke rondreis maakt, om de eerste nacht te weten waar u slaapt. Maar ook alle hotels vooraf vastleggen tijdens een rondreis wordt vaak gedaan! Het is net waar u zelf de voorkeur aan geeft. San Diego kent vele bezienswaardigheden. We beginnen natuurlijk met de attractie Sea World, liefhebbers van de onderwaterwereld hebben hier een bijzondere middag!

Wandelen en om u heen kijken

Breng vooral een bezoek aan Old Town Historical Park, waar u geniet van oude koloniale huizen, zoals Casa de Lopez en Casa de Bandini. Sommige van deze huizen zijn open voor publiek. U vindt hier ook Bazaar del Mundo, een heerlijke plek, een walhalla van Zuid-Amerikaanse restaurants, winkels, dans en zang. Ga zeker naar Balboa Park, een groot park met prachtige tuinen en musea. U vindt hier onder andere botanische- en woestijntuinen. Musea die u kunt bezoeken zijn bijvoorbeeld het National History Museum, Reuben Science Center, Museum of Man en het Aerospace Museum.

Coronado Island

San Diego beschikt over Coronado Island, een schiereiland aan de zuidkant van de stad. Vanaf Coronado Island heeft u een waanzinnig uitzicht over San Diego met de prachtige skyline. Ook ziet u vanaf hier vaak grote schepen varen, omdat een deel van Coronado door de Amerikaanse marine wordt gebruikt. Andere mooie bezienswaardigheden in San Diego zijn het Cabrillo National Monument en Old Point Loma. Het Cabrilla National Monument is een standbeeld van de gelijknamige ontdekkingsreiziger en er hoort ook een klein museum bij. Old Point Loma is een vuurtoren met een schitterend uitzicht op zowel de baai als de stad.

Buiten de stad

Vijftig kilometer buiten de stad ligt het San Diego Wild Animal Park, waar u gemakkelijk een dag zoet bent en wilde dieren spot. Als u dan toch on the road bent, is Tijuana een leuke Mexicaanse stad om op te zoeken. San Diego ligt namelijk dicht bij de Mexicaanse grens.

Snel uw San Diego vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering. U kunt hen telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket San Diego te boeken.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.