Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets San Antonio

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar San Antonio

Reizen naar San Antonio

Vliegtickets San Antonio

World Ticket Center neemt u mee naar Texas. U heeft een fijne tijd voor de boeg in de Verenigde Staten. En dan in het bijzonder in San Antonio! Een kleine, wellicht onbekende stad, gelegen op ongeveer 225 kilometer van de Mexicaanse grens. Bij ons boekt u tegen scherpe tarieven San Antonio vliegtickets. Texas is te gek om te doorkruisen per auto! Bij World Ticket Center boekt u zeer gemakkelijk online een huurauto San Antonio, evenals een hotel San Antonio. Uiteraard kunt u ook uw San Antonio vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.

De riverwalk en The Alamo

In San Antonio is The River Walk zeer bekend. Het is ook de eerste plek waar u naartoe gaat als u bent aangekomen in San Antonio. Hier maakt u kennis met het lokale San Antonio leven, gaat u bijvoorbeeld heerlijk uit eten en wandelt u langs de rivier. Het is er druk en veel mensen vertoeven hier graag na hun werk. Behalve The River Walk is de stad bekend vanwege The Alamo. The Alamo is een aloud fort dat lang geleden werd belegerd door een vijfduizend man sterk Mexicaans leger. San Antonio was vroeger namelijk een deel van Mexico en de Mexicaanse invloeden zijn nog levendig aanwezig.

U vermaakt zich in San Antonio

Geniet van het Zuid-Amerikaanse temperament in het Spanish Governer’s Palace en in de barretjes op het centrale marktplein – geheel gebouwd in oude stijl. Leuk is het om de 250 meter hoge Tower of the Americas in te gaan en aldaar het museum Institute of Texan Cultures te bezichtigen. In dit museum leert u alles over de historie van Texas. De Buckhorn Saloon werd in 2002 verkozen tot de beste attractie van San Antonio. U duikt hier in meer dan 120 jaar Texas geschiedenis. De Market Square of El Mercado is een typisch Mexicaanse markt. Samen met het aangrenzende Farmers Market Plaza biedt het u leuke winkelmogelijkheden in San Antonio.

Snel uw San Antonio vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering. U kunt hen telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket San Antonio te boeken.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.