Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Sacramento

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Sacramento

Reizen naar Sacramento

Bezienswaardigheden in Sacramento

De ‘Old Sacramento historic area’ is een stukje Amerikaanse geschiedenis. In dit oude gedeelte meerden de schepen aan waarop de avonturiers zaten die hier tijdens de goudkoorts hun geluk kwamen beproeven. Je vindt er nog veel originele saloons, pensions, badhuizen en kunt er een theater uit de periode 1850-1870 bezichtigen
Ieder jaar worden in Sacremento een aantal bijzondere festivals georganiseerd. Zo is er jaarlijks in mei het ‘Sacramento Jazz Jubilee’. Dit is een festival waaraan meer dan 100 jazzbands vanuit de hele USA deelnemen, een must voor muziekliefhebbers.
Eind Augustus vind de ‘California State Fair’ plaats, een zeer populair festival met tentoonstellingen, concerten, en vooral veel attracties voor kinderen.

De stad vormt tevens een ideale uitgangspunt voor bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Binnen twee uur bereik je de belangrijkste ‘Gold Rush’ steden. Ook op twee uur afstand het Sierra Nevada gebergte voor een stevige wandeling of het prachtige Lake Tahoe waar je goed kunt kamperen op één van de uitstekend verzorgde ‘campsites.

Huur een speedboat of ga er raften op de Sacramento rivier. Een auto huren is aan te raden. Zo kun je omgeving verkennen en ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt.