Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Rochester

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Rochester

Reizen naar Rochester

Bezienswaardigheden in Rochester

Het chateau theater is een oud kasteel van dat is omgebouwd tot theater. Het Kasteel werd lang beschouwd als een van zuidoostelijk Minnesota’s meest indrukwekkende vaudeville theaters. De Frans-geïnspireerde ontwerpen, sierlijke balkons en torentjes, en sterrenhemel koepel laten een prachtige roaring twenties art deco stijl zien.

Gelegen in aan het centrale park in het centrum van Rochester ligt het Heritage park. Dit huis die op de werelderfgoed lijst staat illustreert de manier van leven van een middenklasse gezin zo’n 100 jaar geleden. In het Silver Lake park kunt u heerlijk fietsen, joggen en wandelen. Geniet van de vele vogels, met name ganzen die hier massaal vertegenwoordigd zijn. Maak een wandeling rond het meer. Kano’s en bootjes kunt u hier in de zomer huren voor een tochtje op het water. Bezoekers kunnen picknicken en kinderen kunnen spelen op het Children’s Adventure Playground, een volledig rolstoel en gehandicapten toegankelijk speelplein met alle faciliteiten.

Het Assisi Hights is een gebouw in Romaanse stijl en is een kopie van de Sint Franciscus van Assisi kerk in Italie. Deze kerk ligt bovenop een hoge heuvel met uitzicht over de stad Rochester. De kerk is gebouwd in 1870 door leden van de Franciscaanse Orde. Nogsteeds vind je hier zusters van de orde van St. Franciscus. In de omgeving liggen prachtige tuinen.

Op minder dan een uur rijden van Rochester Minnesota ligt de prachtige natuur van Bluff Land, een schitterende landschap van steile hellingen, kronkelende beekjes en ongerepte bossen. Dit is het gebied om te genieten van de natuur. Je kunt hier prachtige wandel en fietstochten ondernemen. Ook is dit het walhalla voor hengelaars. De vele stroompjes en rivieren zijn een bron voor veel soorten vis waaronder regenboog forel.