Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Richmond

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Richmond

Reizen naar Richmond

Bezienswaardigheden in Richmond

Dit museum heeft een gevarieerde collectie van originele kunst uit de hele wereld. Of het nu gaat om het schilder, beeldhouw, of handwerk kunst, het is er te vinden. Het museum heeft geregeld exposities en breidden regelmatig hun collectie uit.

Sinds de opening in 1984, dient deze tuin als studiecentrum van planten. Het bestaat uit vele verschillende tuinen, vijvers, theehuis, en er is ook een tuincafe en bibliotheek. Het is zowel leuk voor kinderen als voor volwassenen. Groepen zijn er welkom en er worden rondleidingen georganiseerd.

Meer weten over de Burgeroorlog uit de Amerikaanse geschiedenis? Het Civil war center is een nationaal monument gelegen aan de oevers van de James River. Diverse exposities vertellen het verhaal van de oorlog tussen Noord en Zuid vanuit drie perspectieven. Uit perspectief van de Unie, de confederatie en die van de Afro Amerikanen.
Maak eens een rondvaart door de canals van deze stad. Zo krijg je een prima kijk hoe de stad is gebouwd en wat er te beleven is. In een klein uurtje vaar je langs de kades van de stad en voer je onder bruggen door.