Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Raleigh

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Raleigh

Reizen naar Raleigh

Bezienswaardigheden in Raleigh

Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in Raleigh. Het Executive Mansion is sinds 1890 het huis van de gouverneur van North Carolina. Dit huis is gebouwd van klei, zandsteen en marmer en is een hommage aan de aarde waaruit de drie materialen uit zijn opgebouwd. Het Capitol gebouw, daterend uit 1840 is gebouwd in oude Griekse stijl. Dit gebouw is de moeite waard om te bezoeken. Moore Square Park staat bekend vanwege de aanwezigheid van vele tabaksplanten. Voor een sigaartje kun je hier terecht.
De belangrijkste natuurgebieden in North Carolina zijn The Outer Banks met Cape Lookout en Cape Hatteras National Seashores. Dit is een grote zandbank voor de kust van North Carolina. In het westen ligt North Carolina dicht tegen de Appalachian Mountains en biedt gemakkelijk toegang tot Shenadoah National Park en Great Smoky Mountain National Park.

Historische bezienswaardigheden zijn onder andere Fort Raleigh op Roanoke Island, de eerste Engelse nederzetting in Noord-Amerika, het Wright Brothers National Memorial bij Kitty Hawk en diverse locaties die herinneren aan de Vrijheidsoorlog en de Burgeroorlog.