Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Portland

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Portland

Reizen naar Portland

Vliegtickets Portland

Droomt u al geruime tijd van een rondreis door de Verenigde Staten? Begin uw rondreis dan in Portland, Oregon, dit is niet zomaar een rondreis, met World Ticket Center reist u namelijk door de schitterende landschappen van deze staat en dat tegen zeer lage tarieven. Verwen uzelf met een Portland vliegticket. Ultieme vrijheid hebben en op ieder gewenst moment kunnen stoppen om te genieten van de schitterende omgeving, dat is waar een Verenigde Staten vakantie per huurauto voor staat. Bekijk ons aanbod huurauto’s Portland online of laat u adviseren door onze reisspecialisten. Ook de hotels Portland zijn online te reserveren.

De stad van de rozen

Portland draagt de bijnaam The city of roses, dit vanwege het schitterende park Rose Gardens. Een bezoek aan dit park is een absolute aanrader, zeker als de rozen in bloei staan. Portland beschikt over de gezellige wijk Northwest. Hier vindt u een te gek straatleven en vele gezellige terrassen. Northwest heeft vele winkels, restaurants, cafés en galerieën. Ook de naastgelegen wijk Pearl District is een bezoek waard, vooral vanwege de vele oude pakhuizen en de lokale bevolking die er vertoeft.

De rest van Oregon

In het zuidwesten van de staat Oregon ligt het prachtige Crater Lake National Park, een kratermeer gevormd in de uitgedoofde krater van de vulkaan Mount Mazama. Crater Lake is een diepblauw meer van maar liefst zeshonderd meter diep. Het is hiermee het diepste meer van de Verenigde Staten. U kunt meerdere routes door het park maken! Ook kunt u naar het Mount Tabor Park afreizen, tevens op een vulkanisch gebied gelegen. Per huurauto kunt u vanuit Portland de Columbia River volgen. Dit is werkelijk een schitterende route. Onderweg passeert u indrukwekkende bezienswaardigheden als Bonneville Locks en mooie watervallen. Vlakbij Portland ligt het hoogste punt van de staat Oregon: Mount Hood. Deze slapende vulkaan ligt op een hoogte van ruim 3400 meter. Hier kan bijna het hele jaar door geskied worden. Interessant weetje: Portland wordt met Mount Hood verbonden door de Mount Hood Loop.

Haal alles uit uw Verenigde Staten vakantie

De afstanden in de Verenigde Staten zijn immens groot. Wij helpen u graag bij het kiezen van een gedegen reisschema voor uw vakantie, er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Zo stellen wij regelmatig reizen samen waarin binnenlandse vluchten worden gecombineerd met camper- of autoverhuur in de verschillende staten. Op deze manier kunt u in een korte of langere periode veel leuke steden bezoeken. Maak gebruik van de specialistische USA kennis van World Ticket Center, wij willen immers graag dat uw vakantie aan al uw wensen voldoet.

De beste reistijd naar de Verenigde Staten is variabel, al is Portland wel een bestemming die in het voorjaar en de zomer geliefd is.