Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Pittsburgh

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Pittsburgh

Reizen naar Pittsburgh

Vliegtickets Pittsburgh

Een reis naar de Verenigde Staten is met een vliegticket Pittsburgh dichterbij dan u denkt. Steeds meer mensen kiezen voor een reis naar deze leuke stad, waar u veel plezier beleeft van uw vliegticket Pittsburgh. Wij raden u aan een huurauto Pittsburgh te reserveren, de Verenigde Staten is een land bij uitstek waar u een mooie rondreis kunt maken. Wij hebben ook een aantrekkelijk hotelaanbod Pittsburgh. Laat uw vakantie tot in de puntjes organiseren door onze reisexperts, zodat u alles haalt uit deze fantastische reis naar de Verenigde Staten.

Veel te beleven in Pittsburgh

Pittsburgh ligt in de staat Pennsylvania waar u vakantie viert in een bergrijke omgeving en wordt omringd door enorm veel groen. Wandelliefhebbers komen graag naar deze staat en genieten van de mooie wandelroutes door de natuur. In hartje winter transformeren zowel Pittsburgh als Philadelphia in een prachtig wintersportgebied. Met uw huurauto maakt u mooie tochten door het indrukwekkende landschap, de mooiste kleuren smelten samen en dat levert bijzondere vergezichten op.

Historie en cultuur

Een interessante bezienswaardigheid in Pittsburgh is het Andy Warhol museum. Deze wereldberoemde kunstenaar is geboren in Pittsburgh en wordt geroemd om zijn pop-art. Een museum dat net als het Andy Warhol museum onderdeel uitmaakt van de Carnegie Musea is het Carnegie Science Center. Hier bezoekt u een planetarium, diverse lasershows en levensgrote films in het Omnimax Theater. Carnegie Science Center biedt vermaak voor jong en oud. Met name in de zomer staan er veel festivals op het programma in Pittsburgh. Houd de festivalagenda dus goed in de gaten.

Genoeg te beleven in Pitssburgh

Een mooi park is Point State Park, dit park wordt gekenmerkt door twee rivieren die uitmonden in één rivier: de Ohio River. Er staat hier tevens een bijzondere fontein, welke het water tot een hoogte van bijna 50 meter de lucht in stuwt. In de zomer vinden hier veel gratis concerten plaats tijdens het Three Rivers Art Festival. Bent u een zeilliefhebber, bezoek dan een vierdaags zeilevenement op de Three Rivers Regatta. Voor vogelliefhebbers is de National Aviary een aanrader. Deze overdekte vogeltuin in Noord-Pittsburgh biedt onderdak aan ruim 200 unieke soorten exotische vogels. Bezoek ook beslist omliggende Amerikaanse steden, zoals Washington en Philadelphia waar u al binnen twee uur naartoe rijdt.

World Ticket Center staat voor u klaar

De afstanden in de Verenigde Staten zijn immens groot. Wij helpen u graag bij het kiezen van een gedegen reisschema voor uw Verenigde Staten rondreis, er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Zo stellen wij regelmatig Verenigde Staten reizen samen waarin binnenlandse vluchten worden gecombineerd met auto- of camperhuur in de verschillende staten. Maak gebruik van de specialistische USA kennis van World Ticket Center en haal alles uit deze vakantie!

Voordelige vliegtickets Pittsburgh bij World Ticket Center

Onze ervaren reisspecialisten verzorgen uw vliegticket Pittsburgh tot in de puntjes. Welke wens u ook heeft, bij World Ticket Center is alles mogelijk. Vliegtickets Pittsburgh zijn bij ons voordelig geprijsd, zodat het voor iedereen mogelijk is deze droomreis naar de Verenigde Staten te maken.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.