Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Phoenix

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Phoenix

Reizen naar Phoenix

U gaat naar Phoenix

De ingrediënten voor een superleuke Verenigde Staten, Arizona reis? Men neme een vliegticket Phoenix en een goed hotel Phoenix voor in ieder geval de eerste paar nachten. Vervolgens maakt u er een leuke vierdaagse stedentrip Phoenix van, die daarna transformeert in een rondreis Phoenix en omgeving. De Verenigde Staten is namelijk veel te mooi, veel te interessant en veel te groot om het bij een bezoek aan Phoenix te laten. De meeste reizigers trekken er veel langer op uit en veelal kiezen zij voor een auto huren in Phoenix. Amerika is een groot land, dus tussendoor vliegen kan goed uitkomen. Ook kunt u een camper huren in Phoenix. Heeft u vragen over deze Verenigde Staten reis, stel deze dan telefonisch, per email of in de reiswinkel 7 dagen per week geopend aan een van onze Noord-Amerika reisspecialisten.

Praktische informatie Phoenix

  • Taal In Phoenix spreekt men de Amerikaans Engelse taal.
  • Inwoners In deze stad wonen rond de 1,5 miljoen inwoners.
  • Ligging – Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona, zuidwestelijk gelegen in de Verenigde Staten.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 8 uur later dan in Phoenix.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur De winters zijn er koel en de zomers kennen juist vaak tropische temperaturen boven de 30?‹??C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Phoenix bedraagt ongeveer 11 uur.
  • Beste reistijd Extreem hete temperaturen treft u hier in de maanden juni tot en met september, maar evengoed kunt u in Phoenix het gehele jaar vakantie vieren.

Handig om te weten

Sommige landen kennen bepaalde vaccinatieadviezen voor toeristen. Sommige vaccinaties zijn verplicht in bepaalde landen. Uw huisarts kan u hier optimaal over informeren, maar ook online kunt u achterhalen of inentingen vereist zijn. Vaccineren is mogelijk bij Thuisvaccinatie.nl, bij de plaatselijke GG & GD of uw huisarts. Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Of er voor uw bestemming vaccinaties verplicht zijn of aanbevolen worden kunt u zelf het beste controleren op www.cibt.nl. Als uw vakantie niet langer dan 90 dagen duurt en als u in het bezit bent van een retourticket, heeft u geen visum nodig om langs de douane van de Verenigde Staten te komen. Let op: Vanaf 12 januari 2009 is een Elektronische Reistoestemming (ESTA) verplicht voor alle reizigers die naar of via de Verenigde staten reizen.