Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Philadelphia

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Philadelphia

Reizen naar Philadelphia

Vliegtickets Philadelphia

Een reis naar de Verenigde Staten is met een vliegticket Philadelphia dichterbij dan u denkt. Steeds meer mensen kiezen voor een reis naar deze historische stad, waar u veel plezier beleeft van uw vliegticket Philadelphia. Wij raden u aan een huurauto Philadelphia te reserveren, de Verenigde Staten is een land bij uitstek waar u een mooie rondreis kunt maken. Wij hebben ook een aantrekkelijk hotelaanbod Philadelphia. Laat uw vakantie tot in de puntjes organiseren door onze reisexperts, zodat u alles haalt uit deze fantastische reis naar de Verenigde Staten.

Veel te beleven in Philadelphia

Philadelphia ligt in het oosten van de Verenigde Staten en is de grootste stad van Pennsylvania. U viert vakantie in een bergrijke omgeving en wordt omringd door enorm veel groen. Wandelliefhebbers komen graag naar Philadelphia en genieten van de mooie wandelroutes door de natuur. Philadelphia kent warme, vochtige zomers en strenge winters. In hartje winter transformeert de omgeving in een prachtig wintersportgebied. Met uw huurauto maakt u mooie tochten door het indrukwekkende landschap, de mooiste kleuren smelten samen en dat levert bijzondere vergezichten op.

Historie en cultuur

Philadelphia is een gezellige, culturele stad en bezit een rijk historisch verleden. Voor de mooiste historische bezienswaardigheden gaat u naar de oude binnenstad van Philadelphia. Neem een kijkje in het Rodin museum en ook de Liberty Bell mag u niet missen. Deze klok heeft in 1776 de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten ingeluid. De Liberty Bell is daarom het symbool van vrijheid en onafhankelijkheid van de Amerikanen. Betsy Ross maakte ooit de eerste symbolen voor de officiële vlag van de Verenigde Staten, u leert alles over de geschiedenis van de nationale vlag in het Betsy Ross House.

Bekijk de spectaculaire Lights of Liberty Show, een hightech geluid- en lichtshow, die u wandelend meemaakt. Op historische gebouwen worden met licht projecties gemaakt over de Amerikaanse revolutie in de stad. De Lights of Liberty show vindt van april tot en met oktober plaats in het Independence National Historical Park. Bezoek ook beslist leuke omliggende Amerikaanse steden, zoals Washington. Vanuit Philadelphia rijdt u hier al in anderhalf uur naartoe.

World Ticket Center staat voor u klaar

De afstanden in de Verenigde Staten zijn immens groot. Wij helpen u graag bij het kiezen van een gedegen reisschema voor uw Verenigde Staten rondreis, er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Zo stellen wij regelmatig Verenigde Staten reizen samen waarin binnenlandse vluchten worden gecombineerd met auto- of camperhuur in de verschillende staten. Op deze manier kunt u in een korte of langere periode veel leuke steden bezoeken. Maak gebruik van de specialistische USA kennis van World Ticket Center en haal alles uit deze vakantie! Wij willen immers graag dat uw reis aan al uw wensen voldoet. Bent u een avontuurlijk type reiziger of meer een rustige natuurliefhebber, in de Verenigde Staten heeft iedereen het naar zijn zin.

Voordelige Philadelphia vliegtickets

Onze reisspecialisten zoeken alleen de best geprijsde vliegtickets Philadelphia voor u uit. Verwen uzelf met een Philadelphia vliegticket, zodat aftellen naar deze heerlijke vakantie alvast kan beginnen.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.