Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Orlando, USA

Goedkope vliegtickets Orlando

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Orlando

Reizen naar Orlando

Orlando in het zonnige Florida

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld een camper huren in Orlando of een zonvakantie Orlando? Dan zit u goed bij World Ticket Center. Bij ons boekt u het gehele jaar door uitstekend geprijsde vliegtickets Orlanda. Dit is een mooie plaats in het noorden van de zuidelijke kuststaat Florida. Orlando ligt niet aan de kust, maar toeristen komen hier voor de belangrijkste attractieparken van de Verenigde Staten. Boek een hotel Orlando die centraal ligt. Er gaan vaak shuttles vanaf de hotels naar SeaWorld Orlando, Universal Studios en Walt Disney World Resort. Wilt u graag een auto huren in Orlando, dan rijdt u zelf naar de attractieparken. In Amerika is altijd alles goed geregeld op het gebied van parkeren. Men is er ingesteld op de dagelijkse stroom toeristen.

Goed om te weten

Vliegtickets Orlando de vliegtickets Nice zijn altijd scherp geprijsd. Er vertrekken dagelijks vele luchtvaartmaatschappijen naar steden in Florida vanaf bijvoorbeeld Schiphol.

  • Tijdsverschil In Orlando is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Temperatuur – U kunt het gehele jaar in Orlando terecht. De zomers kunnen heet en vochtig zijn een gemiddelde temperatuur van 30?‹??C en de winters doorgaans warm met een gemiddelde van 23?‹??C. De streek kent weinig regendagen, een topbestemming voor wie de warmte op wil zoeken in de Verenigde Staten.
  • Taal In de USA spreekt men Amerikaans Engels. U kunt zich hier goed verstaanbaar maken.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse dollar.

Visum aanvragen

Nederlanders en Westeuropeanen hebben voor een zakelijke of toeristische reis van maximaal 90 dagen geen visum nodig, maar moeten zich wel aanmelden op de ESTA-website. Hier vult u een aantal vragen in en de ingevulde papieren kunt u eventueel uitprinten en bij uw reisbescheiden bewaren. Zorg er ook voor dat uw paspoort geldig is tot na uw vertrek uit de VS. Reist u af naar de Verenigde Staten, dan krijgt u te maken met een intensieve beveiligingsmethodiek bij luchtvaartmaatschappijen (van Amerikaanse origine). Om de veiligheid van de reizigers te waarborgen, wordt u vriendelijk verzocht enkele vragen omtrent uw verblijf aldaar en de wijze waarop uw de reis geregeld hebt te beantwoorden. Het behoort tot de standaard werkwijze, waar u als reiziger zelf de vruchten van plukt.

World Ticket Center biedt een breed scala aan vliegtickets Orlando en wenst u alvast veel plezier in Sunshine State Florida.