Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets New Orleans

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar New Orleans

Reizen naar New Orleans

Vliegtickets New Orleans

Zin in een aparte vakantie, zin in een keer iets anders? Misschien is jazzstad New Orleans iets voor u! De vliegtickets New Orleans zijn al vele jaren geliefd en dat is geheel terecht. New Orleans ligt in de zuidelijke staat Louisiana. Dit wordt een onvergetelijke Verenigde Staten vakantie. Zo is het naast uw vliegticket New Orleans het overwegen waard om een huurauto New Orleans te reserveren, waarmee u een rondreis maakt. Maar eerst even een paar dagen genieten van New Orleans, dat na de watersnoodramp in 2005 nog steeds een heerlijke stad is en waar u natuurlijk geniet van jazz, rythm and blues! Bekijk ook ons aanbod hotels New Orleans! Er zijn periodes waarbij het zeer verstandig is dit van tevoren te doen, New Orleans is populair!

Stel uw eigen New Orleans reis samen!

New Orleans is een heelrijke melting pot van culturen en muziekstromingen! Geniet, geniet en geniet! Bezoek de bijzondere wijk French Quarter, waar u vooral kleine winkeltjes en veel kunstenaars vindt. Ook voor een typisch Frans gerecht kunt u terecht in deze wijk. New Orleans staat ook bekend als de Jazz stad. In veel jazzbars luistert u urenlang naar onbekend talent en muzieksoorten als blues, rythm and blues, cajun en zydeco!

Musea!

Het National WWII Museum toont u oude foto’s en oud beeldmateriaal van de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van nagebouwde boten en vliegtuigen ervaart u hoe soldaten vroeger leefden. Bezoek ook een van de vele kunstmusea in New Orleans. Het New Orleans Museum of Art bezit oude schilderijen en prachtigste kunstwerken. Het African American Museum mag u ook niet missen! Neem ook een kijkje in het museum Audubon Aquarium. Dit museum herbergt meer dan vijftienduizend vissen. Loop door de tunnel waar een prachtig rif is nagebootst en geniet van een bassin waar zeer zeldzame zeepaardjes rondzwemmen. In de Shark touch pool ontmoet u misschien wel een babyhaai. New Orleans is gelegen aan de lange rivier de Mississipi. Maak een boottocht in een traditionele stoomboot, waarbij u stops maakt en mooie plekken langs de rivier ontdekt.

Super Bowl

Sportliefhebbers hebben ook een fijne tijd in New Orleans! Een bezoek aan het Louisiana Superdome mag eigenlijk niet ontbreken op uw programma. Het American Football Team The New Orleans Saints speelt hier de thuiswedstrijden. In het Superdome wordt ieder jaar ook het bekende Super Bowl gehouden waar diverse teams spelen en de meest spectaculaire optredens gehouden worden.

Boek uw New Orleans vliegticket

Uw New Orleans vliegticket is zo geboekt bij een van de reisspecialisten van World Ticket Center, maar ook online is het in korte tijd geregeld. Wij weten zeker dat uw New Orleans vakantie er een uit duizenden wordt, dus boek snel deze bijzondere Verenigde Staten, Louisiana bestemming!

Beste reistijd : variabel en afhankelijk van uw reisvoorkeuren!