Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Nashville

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Nashville

Reizen naar Nashville

Bezienswaardigdheden in Nashville

De bekendste naam uit deze industrie is “The Grand Ole Opry”. Dit radioprogramma, waarin twee en een half uur lang “country music” wordt uitgezonden is al sinds 1925 in de ether en is daarmee het radioprogramma dat het langst onafgebroken in stand is gebleven.

In de Country Music Hall of Fame vind je onder andere de gouden Cadillac van Elvis en handgeschreven originele songteksten van Elvis Presley, Dolly Parton en Willy Nelson.
Naast deze bezienswaaridgheden die in het teken staan van muziek zijn er nog een aantal leuke attracties. Het Centennial Park met een kopie van het Parthenon. De Carl Van Vechten Gallery met werken van Cézanne, Picasso, Renoir en Georgia O’Keeffe. Het Hermitage, het landhuis van President Jackson en de Tulip Grove Mansion.

Het Great Smoky Mountains National Park ligt voor het grootste gedeelte in de staat Tennessee. Dit nationale park is onderdeel van de Appalachian Mountains en is een van de oudste bergketens in de Verenigde Staten. De flora en fauna in het park is erg verschillend en een van de bijzonderste in Noord-Amerika. Het is zelfs een van de meest gevarieerde ecosystemen ter wereld; het biedt plaats aan meer dan 4.000 plantensoorten, 130 verschillende boomsoorten, 65 soorten zoogdieren, 230 vogelsoorten, tientallen soorten reptielen en meer soorten salamanders dan waar ook ter wereld.