Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Minneapolis

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Minneapolis

Reizen naar Minneapolis

Bezienswaardigheden

Musea zoals het Minneapolis Institute of Arts of het Museum of Art in St. Paul herbergen zeer uitgebreide collecties. Verder zijn de kathedraal van St. Paul en het Capitool gebouw leuke bestemmingen voor een dagexcursie.

Minneapolis heeft als enige stad in Amerika een erkende nationale toeristische route door de stadsparken. Deze route volgt de oorsprong van de rivier De Mississippi en begint bij de kades van in het centrum.

De Mall of America heeft maar liefst meer dan 520 winkels, 7 nachtclubs, 60 restaurants, en het grootste indoor amusementspark van Amerika. Ook vind je in dit winkelcentrum een aquarium met meer dan 3000 zeedieren, zoals roggen en haaien die over u heen en langs zwemmen. Dit winkelcentrum is eigenlijk een groot attractiepark.

De stad herbergt diverse Musea zoals het Minneapolis Institute of Arts en het Museum of Art in St. Paul. Uitgebreide collecties van diverse soorten kunst worden hier tentoongesteld. Verder zijn de kathedraal van St. Paul en het Capitool prachtige gebouwen om te bezichtigen.
Minneapolis heeft een aantal erkende nationale toeristische routes door de parken van de stad. Daarmee is ze uniek in de Verenigde Staten. Deze routes beginnen bij de oorsprong vande Mississippi het groene hart van de stad goed zien.
De Mall of America, het grootste winkelcentrum in Amerika. heeft meer dan 520 shops,diverse7 nachtclubs, gigantisch veel restaurants, en een supergroot amusementspark. Ook is er een aquarium met meer dan 3000 vissoorten, zoals roggen, haaien die her en der langs zwemmen. Dit winkelcentrum is eigenlijk een groot amusementspark waar alles te beleven is.
Minneapolis is nog steeds een ontwikkelende stad met ook veel nieuwe hotels. U kunt er daarom terecht als u op zoek bent naar iets nieuws, maar ook bij een gezellig hotel in deze stad bent u van harte welkom.

World Ticket Center biedt u een ruime keuze in autohuur. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van goedkope huurauto’s. U kunt gebruik maken van het gemak van vooraf boeken en profiteren van onze aanbiedingen. Minneapolis en omgeving moet u ontdekken. Reserveer daarom nu uw autohuur bij World Ticket Center.

U hebt vele mogelijkheden voor autohuur. Kies bijvoorbeeld uit een 2-, 3-, 4- of 5-deurs, met of zonder airconditioning, handmatig of automaat en met of zonder No Risk garantie.