Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Memphis

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Memphis

Reizen naar Memphis

Vliegtickets Memphis

Reis voordelig naar de Verenigde Staten met een Memphis vliegticket. Memphis ligt in het zuiden van de Amerikaanse staat Tennessee aan de oostoever van de Mississippi en telt circa 610.000 inwoners. De stad is bekend vanwege de muziek, bijnamen van deze stad zijn de ‘Home of Blues’ of de ‘Birthplace of Rock ’n Roll’. Reizigers weten het al heel lang, Memphis is een hele leuke vakantiebestemming en leent zich uitstekend voor het maken van een mooie rondreis. Ontdek de rijke omgeving gemakkelijk per Memphis huurauto. U viert vakantie met een gevoel van ultieme vrijheid. Verblijf in alleen de beste Memphis hotels en uw vakantie kan niet meer stuk. U bent slechts een vliegticket Memphis verwijderd van een vakantie uit duizenden.

Veel te beleven in Memphis

De meest bekende bezienswaardigheid in deze stad is zonder twijfel Graceland Mansion, het voormalige woonhuis en tevens de laatste rustplaats van Elvis Presley. Dit landhuis is nu een museum ter ere van “The King” en is de topattractie van de stad. Naast Graceland is de Sun studio de moeite waard om te bezoeken. Deze studio is de plek waar Elvis Presley zijn eerste single opnam. In de studio van San Philips hebben veel beginnende artiesten muziek opgenomen, zoals Roy Orbison, Johnny Cash en B.B. King. Bent u een muziekliefhebber dan gaat uw hart in Memphis gegarandeerd sneller kloppen.

Martin Luther King en gospel

Het Memphis Civil Rights Museum was vroeger het motel waar de beroemde Martin Luther King is neergeschoten. Dit is tegenwoordig een mensenrechten museum ter nagedachtenis aan Martin Luther King en aan de tijd dat de zwarte Amerikaan nog geen rechten had. De stad staat ook bekend om zijn vele gospelkoren. De legendarische gospel zanger Al Green heeft hier zijn eigen gospel kerk. De zondagochtenddienst is te bezoeken voor publiek. Zing mee met de vrolijke liederen of geniet van de volle klanken, dit is een ervaring om nooit te vergeten.

Het jaarlijkse muziekfeest in mei

Ieder jaar is het in de maand mei feest in Memphis. Beale Street is de muzikale hoofdstraat van Memphis waar veel cafés, clubs en restaurants te vinden zijn. Hier is de rock en roll geboren en dat wordt gevierd. Beale Street loopt vanaf de Mississippi rivier de stad in. Mensen van over de hele wereld reizen speciaal naar Memphis om dit muziekfeest bij te wonen, ook de legendarische barbecue wedstrijden langs de Mississippi River zijn populair. Handy Park, waar bijna dagelijks spontaan concerten plaatsvinden van lokale bluesmuzikanten, is vernoemd naar W.C. Handy, die wordt beschouwd als de grondlegger van de bluesmuziek. Dit park ademt muziek evenals in heel Memphis. U begrijpt dat muziekliefhebbers graag in Memphis vakantie vieren.

De Mississippi rivier

Bezoek de langste rivier ter wereld, de Mississippi. Deze rivier loopt door 10 staten en eindigt in de Golf van Mexico. De rivier is 3766 kilometer lang en vanaf Minneapolis komen de eerste zijrivieren. Maak vanuit Memphis een bijzondere bootexcursie over de Mississippi. Aan de oever van de rivier bevindt zich Mud Island. Dit eiland is ontstaan uit grote delen slib en bezit een leuk museum waar u alles over dit opzienbarende eiland te weten komt.

Uw vliegticket Memphis boekt u bij World Ticket Center

Wij hebben zeer aantrekkelijk geprijsde Memphis vliegtickets voor u in de aanbieding. Verwen uzelf met een heerlijke vakantie in de Verenigde Staten en boek vandaag nog een voordelig Memphis vliegticket.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.