Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Melbourne, florida

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Melbourne

Reizen naar Melbourne, florida

Bezienswaardigheden in Melbourne, Florida

Brevard Zoo midden in Melbourne is een dierentuin waar je niet alleen een grote verscheidenheid aan dieren kunt bekijken, maar waar je ook actief terecht kunt, zoals kayakken. In deze dierentuin vind je dieren die op ieder continent ter wereld voorkomen. Cape Caneveral is het wereldberoemde ruimtecenter waar de Space Shuttle haar vluchten naar de ruimte maakt. In dit centrum vind je alles over de huidige ruimtevaart industrie, maar ook uit het verleden, zoals de lanceringen van de Apollo.

Melbourne is een prima uitvalsbasis om een bezoek aan Orlando te brengen. Hier vind je natuurlijk Disneyworld, Universal Studio’s en Sea World. Vanaf Melbourne is dit is maar 1,5 uur met de auto. Zo kun je een strandvakantie combineren met uitstapjes naar pretparken. Ideaal voor een gezinsvakantie.

Op een steenworp van Melbourne vind je diverse pretparken waaronder Disneyworld. Als je een bezoek aan Melbourne brengt moet hier een bezoek aan brengen. Ook zijn Universal Studios en Sea World pretparken die de moeite waard zijn.