Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Louisville

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Louisville

Reizen naar Louisville

Bezienswaardigheden in Louisville

Naast shoppen en uitgaan zijn er in en rond de stad veel bezienswaardigheden. Wie het Louisville Slugger Museum bezoekt ziet in de verte al de gigantische honkbalknuppel die huizenhoog boven het gebouw uitsteekt. In dit museum vind je alles over honkbal.
Het Six Flags Kentucky Kingdom pretpark is een gigantisch park waar enorm veel attracties te vinden zijn. Zo zijn er diverse achtbanen te vinden is er een wildwaterbaan en is er een groot waterparadijs.
De Louisville Zoo herbergt meer dan 100 verschillende dieren. Zo vind men hier vele exotische vogels en diverse katachtigen. Ook dieren die in Noord Amerika leven komen hier voor.

Wie van paardenrennen houdt kan zijn hart ophalen in Louisville. De belangrijkste races van het jaar zijn Bluegrass Stakes en de Kentucky Derby, die worden gehouden op de Churchill Downs.

De glooiende heuvels, met het lichtblauwkleurige gras waaraan de staat zijn bijnaam “Bluegrass State” te danken heeft zijn bevolkt door duizenden paarden. De uitgestrekte landerijen vormen de kweekvijver van vele paarden. Je ziet ze overal terug in het landschap.

Mammoth Cave is een labyrint van met elkaar in verbinding staande grotten en doorgangen. Zo’n 600 kilometer is in kaart gebracht. De grotten zijn daarmee het langste en best doorzochte grottenstelsel ter wereld. Er worden nog steeds nieuwe ruimtes ontdekt, men verwacht dat de totale lengte van alle grotten en gangen uiteindelijk op kan gaan lopen tot zo’n 1600 kilometer.