Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lexington

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Lexington

Reizen naar Lexington

Vliegtickets Lexington

Vlieg met World Ticket Center voordelig naar het indrukwekkende Amerika. Wij hebben voor u zeer scherp geprijsde vliegtickets Lexington in de aanbieding. Deze stad ligt in de prachtige staat Massachusetts waar ontzettend veel te beleven is voor zowel jong als oud. Met uw vliegticket Lexington reist u af naar een veelzijdig land waar alles groot en indrukwekkend is. Ieder plekje in Amerika heeft iets bijzonders, zo ook het mooie Lexington!

Bezienswaardigheden Lexington

In Lexington zijn er een aantal bezienswaardigheden waar de stad bekend om staat: Natural Bridge Resort Park waar u over een indrukwekkende brug kunt wandelen, bijzondere grotten vindt u in Cumberland Gap National Historical park en een stukje historie komt tot leven in Buckman Tavern en Hancock Clarke House. Sla de vele reviewpagina’s op internet er maar op na, overal worden deze bezienswaardigheden aangeprezen. Wij adviseren u, ga het met eigen ogen zien!

Lexington ligt ongeveer 20 kilometer bij Boston vandaan. Met een Lexington huurauto kunt u hier binnen een half uur al zijn! Amerika leent zich goed voor het maken van een rondreis, ontdek Massachusetts en de rijke omgeving in uw eigen tempo met een gevoel van ultieme vrijheid, dat is toch puur genieten op vakantie!

Ontdek ook het mooie Boston

In Boston kijkt u uw ogen uit, neem bijvoorbeeld de Freedom Trail, dit een indrukwekkende route dwars door de stad waar u langs zestien historische attracties komt. Picknicken is ontzettend leuk in de botanische tuin Boston Public Garden en shoppen op de Quincy Market, een grote makt die al ruim dertig jaar te vinden is in het prachtige Boston. Na al deze leuke uitstapjes is het natuurlijk heerlijk om terug te keren naar een hotel waar u zich compleet thuis voelt. Boek daarom alleen de beste Lexington hotels bij World Ticket Center.

Messcherp geprijsde Lexington vliegtickets bij World Ticket Center

Een heerlijke tijd beleven in Lexington, Amerika is dichterbij dan u denkt. World Ticket Center heeft zeer voordelige Lexington vliegtickets voor u in de aanbieding, het enige dat u hoeft te doen, is een keuze maken uit deze laag geprijsde Lexington vliegtickets. Wacht niet langer en verwen uzelf met een vakantie uit duizenden!