Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Knoxville

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Knoxville

Reizen naar Knoxville

Bezienswaardigheden in Knoxville

In Knoxville zelf staat het Mabry Hazen House. Tijdens de Burgeroorlog diende het Mabry-Hazen House in Knoxville als hoofdkwartier voor zowel het geconfedereerde leger als het leger van de Unie. U kunt vandaag de dag nog een bezoek brengen aan het huis en andere historische huizen in deze stad in het oosten van Tennessee. Andere bezienswaardigheden in Knoxville zijn musea, een dierentuin en World’s Fair Park, locatie van de Wereldtentoonstelling van 1982. Om Knoxville vanaf het water te bekijken, maakt u een ontspannen tochtje op een boot over de rivier Tennessee.

35 mijl ten zuidoosten van Knoxville vind je Dollywood. Hoewel vernoemd naar en beheerd door de legendarische country-ster Dolly Parton is dit een pretpark voor de hele familie gericht op country & western. Hier kunt u lasso werpen, rodeo rijden en in diverse attracties zoals een grote achtbaan.

De Great Smokey Mountains is een natuurpark op de grens tussen Tennessee en North Carolina. Het is het meest bezochte park van de Verenigde Staten. De Great Smokey Mountains staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde natuur. De verscheidenheid aan dieren en planten is immens: van zwarte beren tot salamanders, van oerbos tot wilde lentebloemen. U kunt de natuur en ook de vroege historie van het park en zijn leven bezichtigen en ontdekken te voet, per fiets of per auto.

Ruby Falls is een prachtige waterval gelegen in grotten vlakbij Chattanooga. De grotten zijn ontdekt door Leo Lambert die de watervallen in de grot heeft vernoemd naar zijn vrouw Ruby. Via een stenen trap achter de waterval kunt u boven op de grot klimmen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over Chattanooga. Verder de berg op kunt u naar Rock city. Dit is een tuin met veel stenen.