Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Kansas City

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Kansas City

Reizen naar Kansas City

Bezienswaardigheden in Kansas City

Het Arabia Steamboat museum is interessant om eens heen te gaan. Naast de vele voorwerpen vind je hier de in 1856, in de Mississippi gezonken, stoomboot de Arabia. Ook kun je een bezoek brengen aan het Hallmark Visitors Center. Hier vind je diverse ansichtkaarten uit de oudheid en de leukste uit het heden. Ook is een bezoek aan het Toy and Miniatures Museum, waar je de geschiedenis vanspeelgoed te zien krijgt de moeite waard. De motorliefhebbers onder ons kunnen een bezoek brengen aan de Harley Davidson fabriek. Hier kun je uitgebreide toer ondernemen zodat je alle ins en outs van deze legendarische motoren te weten komt.

Met het hele gezin kun je een bezoek aan het pretpark Worlds of Fun brengen. Hier vind je diverse achtbanen, Camp Snoopy voor de kleine kids en waterattracties.

Het uitgaansleven van Kansas City is dynamisch. De bekendste muziek in de stad is de jazz, je komt deze dan ook overal tegen. Vele kroegen door de gehele stad brengen live jazz muziek ten gehore. Vanzelfsprekend kun je er ook terecht voor een avond stappen in één van de vele clubs. Daarnaast staat de stad bekend zijn goede stand up comedian clubs.