Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Indianapolis

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Indianapolis

Reizen naar Indianapolis

Bezienswaardigheden in Indianapolis

In dit gebied kwam in het begin van de vorige eeuw de auto-industrie in ontwikkeling. Met meer dan 60 autofabrikanten voorzagen fabrikanten de wereld van het auto’s. In deze stad vind ook één van de grootste race-evenementen ter wereld plaats. Ider jaar, in mei is de Indy500 race, als u hier eens getuige van wilt zijn zult u er vroeg bij moeten zijn en een jaar van te voren tickets moeten bestellen.

Naast deze race heeft de stad voldoende te bieden, zoals het Conner Prairie openlucht museum. Dit museum laat het leven in Indiana zien gedurende de negentiende eeuw. Indiana was toen nog een gebied wat geheel bestond uit de landbouw. Je ziet hier hoe boerenbruiloften werden gehouden en het dagelijkse leven op de boerderij. Het Children’s Museum of Indianapolis wordt het beste kindermuseum in Amerika genoemd en biedt vijf verdiepingen met tentoonstellingen en activiteiten. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen.

Naast de Indy race trekt de stad ook veel bezoekers door andere evenementen: het Indiana State Fair en de Indy Jazz Festival. Verder trekken ook de plaatselijke dierentuin en het historische monument Indiana State House jaarlijks veel bezoekers. De stad fungeert tevens als regionaal zakencentrum waarmee nog meer inkomsten gegenereerd worden.