Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Houston

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Houston (international airport)

Reizen naar Houston

Vliegtickets Houston

Zin om een geweldige tijd te beleven in de Verenigde Staten, boek dan een vliegticket naar Houston. Met een Houston vliegticket reist u af een mooie havenstad aan de Golf van Mexico in de zuidelijk gelegen Amerikaanse staat Texas. Veel vakantiegangers kiezen ervoor een Houston huurauto te huren om een mooie rondreis te maken door de Verenigde Staten. Uw rondreis in de staat Texas belooft een prachtig divers landschap. U beleeft het allemaal: van woestijn tot heuvels, gebergten, plateaus en een fijne kuststrook. Met uw eigen vervoer op vakantie komt u het snelste van a naar b en ervaart u het gevoel van ultieme vrijheid. Met een Houston vliegticket verwent u uzelf met een veelzijdige Verenigde Staten vakantie. Verblijf in alleen de beste Houston hotels en uw vakantie kan niet meer stuk.

Houston in het teken van de NASA

Iedereen heeft wel van de NASA gehoord, maar wist u ook dat het Johnson Space Center van NASA in Houston ligt? Vanaf deze plek coördineert het alom bekende Amerikaanse NASA de grote en kleine ruimtemissies . Een zeer interessante plek dit Space Center, waar u alles te weten komt over het heelal, de geschiedenis ervan en natuurlijk de ontdekking van de ruimte door de Verenigde Staten. In Houston vindt u tevens Tranquility Park, een plek die te midden van moderne wolkenkrabbers ligt en geheel is ingesteld op de herdenking van de maanvluchten. Een indrukwekkende plek om doorheen te wandelen, u vindt dit park in het centrum nabij het Civic Center.

Nationale parken en canyons

De Verenigde Staten staan bekend om hun prachtige nationale parken en ook Texas neemt u mee naar de mooiste natuurwonderen van het land. Bezoek bijvoorbeeld het Big Bend National Park, waar u uw ogen uitkijkt, u geniet volop van de ruige canyons en grote woestijn- en berggebieden. De diversiteit op het gebied van planten- en diersoorten is enorm en een gids vertelt u er graag meer over. Maar natuurlijk kunt u ook op eigen houtje een National Park bezichtigen. Vergeet zeker het Guadelupe Mountains National Park niet. Hier vindt u onder andere Guadelpoupe Peak, het hoogste punt van het park. Maar ook El Capitan, een prachtige kalksteenformatie en de McKittrick Canyon, waar u bijzondere flora en fauna tegenkomt.

Museum en de Zoo

Bezoek vooral het Houston Museum of Natural Science. Dit museum bevat een planetarium, waar u alle sterrenhemels leert kennen. Het museum heeft ook een bijzondere attractie, waarbij u een virtueel zwart gat in vliegt en het lijkt alsof u een reisje door het heelal maakt. Houdt u van vogels, ga dan vooral naar de Zoological Gardens. Hier is ondermeer een Aziatische omgeving gecreëerd waar honderden vogels vliegen. In het onderdeel hippo-dome is men uitermate goed geslaagd om u inzicht te bieden in de wereld van de katachtigen. Wij beloven u dat u geniet van de prachtige witte tijger.

Verwen uzelf met een voordelig vliegticket Houston

Met een vliegticket Houston geeft u uzelf een heerlijke vakantie cadeau. Ontdek deze leuke havenstad en de rest van Texas van top tot teen. U bent slechts een vliegticket Houston verwijderd van een Verenigde Staten vakantie uit duizenden.

Beste reistijd: variabel en geheel afhankelijk van uw reisvoorkeuren.