Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Honolulu

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Honolulu (Hawaii)

Reizen naar Honolulu

Vliegtickets Honolulu op Hawaii

Ontdek Honolulu tijdens een van de heerlijke Hawaii vakanties die u bij World Ticket Center boekt. Uw vliegticket Honolulu brengt u naar prachtige stranden, leuke badplaatsen waar het ene kleurrijke vissershuisje na het andere het straatbeeld domineert en u de leukste foto’s schiet. Honolulu vliegtickets worden steeds populairder en dat is niet zo gek, want op Hawaii en dus ook in Honolulu is zoveel te doen. Wij adviseren een Honolulu huurauto tijdens uw vakantie, omdat een rit langs de Oahu kust en de oversteek maken naar de Waimea Canyon op het naburige eiland Hawaii meer dan de moeite waard zijn. Zo ontdekt u pas het ware Hawaii en het echte Honolulu.

Honolulu is een heerlijke tropische stad

Een fijne tijd in Honolulu, dat beloven we u en naast uw vliegticket Honolulu boekt u ook de allerleukste en meest gevarieerde Honolulu hotels bij World Ticket Center. Honolulu is de hoofdstad van de vijftigste Amerikaanse staat Hawaï en ligt aan de zuidoostelijke kust van het eiland Oahu. Bezoek vooral de prachtige alom bekende botanische tuinen als het Lyon Arboretum, de Foster Botanical Garden en de Liliuokalani Botanical Garden. Overigens behoren de laatste twee tuinen tot de vijf botanische parken die tot de Honolulu Botanical Gardens gerekend worden.

In Honolulu heeft u een geweldige tijd, zeker als u van een sportieve vakantie houdt en mooie natuur kunt waarderen. Wandelen, fietsen en mountainbiken zijn graag gedane sporten op het fijne eiland Oahu. Maar ook surfen, zeilen, snorkelen en duiken behoren tot uw watersportmogelijkheden. Ook kunt u hier uw PADI duikbrevet halen. World Ticket Center belooft u in ieder geval een bijzonder fascinerende tijd in dit walhalla van een land: Hawaii.

Snel uw Honolulu vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering. U kunt hen telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket Honolulu te boeken.

Beste reistijd: gehele jaar door, eind december tot en met begin maart is de drukste periode