Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Fort Myers

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Fort Myers

Reizen naar Fort Myers

Bezienswaardigheden in Fort Myers

De bekendste inwoner van Fort Myers is zonder twijfel Thomas Edison. Hij verbleef hier vooral swinters in zijn residentie, die vandaag een belangrijke bezienswaardigheid is. Niet ver van Fort Myers ligt Fort Myers Beach, een langgerekt eiland voor de kust, te bereiken via een lange brug. Op Fort Myers Beach kun je gezellig kuieren op de pier of langs de winkeltjes en restaurantjes wandelen.

Ook een bezoek aan het subtropische paradijsje Sanibel Island is zeker de moeite waard. Het subtropische klimaat, het koele briesje van de Golf van Mexico en de prachtige witte stranden maken uw verblijf tot een geweldige vakantie. Dit eiland is populair onder vogelliefhebbers. Het eiland is ideaal om per fiets te verkennen.
In Fort Myers bevindt zich ook de Shell Factory: een ware ‘schelpensupermarkt’ met een ongelooflijke verzameling schelpen. Shoppen kun je hier prima. Populair is de Edison Mall gaan met meer dan 130 winkels waar u voordelige kunt winkelen! Een leuk uitstapje is het Calusa Nature Center and Planetarium om alles over de natuurlijke historie van Florida te leren.

Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het hele park is 6593 km² groot en wordt ook wel eens de ‘River of Grass’ (de grasrivier) genoemd. In dit natuurgebied leven veel zeldzame en met uitsterven bedreigde dieren als de Amerikaanse krokodil en de Florida-panter. Vaar op een ‘air boat’ door dit gebied. Dit is een fantastische ervaring.