Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets El Paso

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar El Paso

Reizen naar El Paso

Vliegtickets El Paso

Bent u gek op Mexico en wilt u de cowboys in Texas ook eens van dichtbij zien? Reis dan mee naar de unieke stad El Paso in de Verenigde Staten. World Ticket Center heeft voor u een ruime selectie aantrekkelijk geprijsde El Paso vliegtickets. Deze stad grenst namelijk aan Texas en New Mexico, waardoor de charmes van Mexico en Amerika samensmelten in El Paso en dat maakt deze stad zo uniek! Met uw vliegticket El Paso gaat u een bijzondere tijd tegemoet. Maak uw verblijf compleet door te overnachten in alleen de beste El Paso hotels die World Ticket Center voor u heeft geselecteerd.

El Paso, de zonnige stad

El Paso heeft als bijnaam zonnige stad en dat is niet zo gek, want de zon is hier bijna het hele jaar prominent aanwezig. In deze bruisende stad is genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen hebben de tijd van hun leven in Western Playland, een groot speelparadijs voor het hele gezin. Ruim 45 jaar stond dit amusementpark midden in El Paso, maar inmiddels reist u hiervoor naar New Mexico, wat vanaf El Paso goed te doen is met een van onze voordelige El Paso huurauto’s.

Bezienswaardigheden El Paso

El Paso bezit een heerlijke keuken, de smaakvolle gerechten nuttigt u in een van de gezellige restaurantjes waar u tevens geniet van sfeervolle straatmuzikanten. Aan het einde van de zomer vindt het jaarlijkse El Paso Downtown festival plaats wat u zeker niet mag missen. Het gehele jaar door kunt u genieten van theater en concerten in The Plaza theatre. Bent u een concert in Nederland misgelopen? Wellicht verwent El Paso u wel met een optreden van uw favoriete artiest.

In het Franklin Mountains State Park wordt u omringd door bergen, woestijnen en rotsen, evenals in het oostelijk gelegen Hueco Tanks State Park. U maakt hier mooie wandelingen en vindt er Indiaanse rotstekeningen. U hoeft in El Paso niet op zoek te gaan naar een verscheidenheid aan bomen, want die zijn er simpelweg niet, prachtige cactussen staan er echter wel in overvloed.

Uw El Paso vliegticket boekt u bij World Ticket Center

El Paso vliegtickets boekt u gemakkelijk online, wilt u liever uitgebreid advies over uw El Paso vliegticket, raadpleeg dan een van onze reisspecialisten.